Impozáns műemléképületben a designbútor-forgalmazó és belsőépítészeti szaküzlet.

Lenyűgöző új bemutatóterembe költözött a Code Showroom: az egyik legnagyobb hazai designbútor-forgalmazó és belsőépítészeti szaküzlet novembertől a Szabadság tér legimpozáns, műemlék épületében, összesen 1300 m2-en várja a belsőépítészet és a design rajongóit.

Antonio Lupi, Arclinea, Cassina, Minotti, B&B Italia, Knoll, Maxalto, Porro – csak néhány azon világmárkák közül, melyek népszerű designbútorait hazánkban a Code Showroom forgalmazza. A Code Showroom által hazánkban képviselt márkák, illetve termékek listája már eddig is igen hosszú volt, de még tovább bővült a bemutatóterem új helyszínre költözésével, ahol a legnépszerűbb brandeket önálló enteriőrökben, shop-in-shop rendszerben mutatják be – az Arclinea esetében például három bemutató-konyhával, melyek a jövőben különböző rendezvények, bemutatók helyszínei lesznek.

Az új bemutatóterem belsőépítészeti kialakítása a Code Showroom sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársait dicséri. A három szinten bemutatott száznál is több bútor, kiegészítő, lámpatest és ezzel egyidőben a számos forgalmazott márka összehangolása komoly tervezői munkát igényelt, ami természetesen nem új a Code Showroom számára. Az elmúlt években ugyanis a designbútorok és -kiegészítők forgalmazása mellett

a Code Showroom által nyújtott szolgáltatások köre belsőépítészeti szolgáltatásokkal bővült:  a megrendelő igényei alapján a bemutatóteremben vállalják magánlakások, családi házak, irodák, üzletek, sőt, akár nagyobb léptékű terek teljes belsőépítészeti kialakítását is.

A szolgáltatások köréből egyéni igényei szerint választhat az ügyfél, így lehetőség van a belső tér teljes kialakításának megterveztetésére, valósághű látványtervek készíttetésére, a kivitelezés teljes lebonyolítására és az ingatlan kulcsrakész átadására történő előkészítésére is. De a Code Showroom akkor is örömmel áll ügyfelei rendelkezésére, ha például egy lakás kiegészítőkkel történő ’felöltöztetésére’, styling munkára, vagy home staging-re van szükség. Belsőépítészeti tekintetben máris több tucat látványos, inspiráló referenciával rendelkezik a Code Showroom, amely a számos magánlakás és családi ház mellett jelenleg is több új építésű luxus társasház, iroda és nyaraló belsőépítészeti kialakításában működik közre.

Az új bemutatóterem három szintjén emellett szeretettel várják mindazokat, akik inspirációra vágynak, szeretnének elmélyedni a legújabb designbútor-trendekben, vagy egy-egy stílusos kiegészítőt keresnek otthonukba. A Code Showroom-ban képzett és elkötelezett szakemberek állnak az érdeklődők rendelkezésére – jelenleg hétköznaponként 9-17 óra között, akár bejelentkezés nélkül is, személyes konzultációra pedig előzetes időpont-egyeztetést követően biztosítanak lehetőséget.

Code Showroom
1054 Budapest, Aulich u. 1.
Honlap  I  E-mail  I  Facebook
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

„A munka nehezét elvégeztük”

„A munka nehezét elvégeztük”

Interjú Rácz Anikóval, a Hannabi bútormanufaktúra alapítójával.

Különleges bemutatóterem a cseh kubista építészet egyik ékkövében

Különleges bemutatóterem a cseh kubista építészet egyik ékkövében

Kristálylámpák, eredeti századfordulós berendezés és designer bútorok a prágai Bomma Atelier-ben.

Lenyűgöző új bemutatóterembe költözött a Code Showroom

Lenyűgöző új bemutatóterembe költözött a Code Showroom

Impozáns műemléképületben a designbútor-forgalmazó és belsőépítészeti szaküzlet.

Hirdetés