A 30 éves múltra visszatekintő faipari vállalkozás a prémium minőségű tölgyfapadlók és parketták szakértője.

Az Edelholz Faipari Kft. egy 100 százalékban magyar tulajdonban lévő, prémium minőségű tölgyfapadlók és parketták gyártására specializálódott faipari vállalkozás. A cég faiparos múltja közvetetten lassacskán 30 évre tekint vissza. Maga az üzem gyönyörű környezetben, az Őrség kapujában, Zalalövőn található, és mára már 10 hektáros területen terjeszkedik. A svédpadlók és parketták gyártása közel 200 ember megfeszített munkájával történik nap, mint nap.
 

Fotó: Edelholz

Az elmúlt közel 25 év tudatos fejlesztései, a készletek minden megmunkálási szinten való folyamatos növelése, a kiváló mérnök- és technikus kollégák toborzása, valamint a szervezett, összehangolt munka vezetett el a legmagasabb minőségű tölgypadlók megalkotásához.

A minőségi fapadlókra és parkettákra a legnagyobb garanciát az egy telephelyen belül történő gyártási folyamatok tökéletes összehangolása jelenti, mint a saját fűrészüzem, a szárítás, a profilozás és a felületkezelés. A cég tulajdonosai legfőbb feladatul azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy a Magyarországon megtermett favagyont itthon, magyar munkaerő és csúcstechnológiájú gépek alkalmazásával, az optimális kihozatalra törekedve dolgozzák fel, így állítva elő egy olyan minőségi svédpadlót és parkettát, amely a világ bármely neves gyártójának termékével fel tudja venni a versenyt.

A cég legfrissebb erényeként említhető, hogy a tölgy tömörfa svédpadló gyártása mellett szintén saját gyártásban készülnek az úgynevezett TRIPLEX  3-rétegű és az DUPLEX 2-rétegű ragasztott svédpadlók.  A TRIPLEX és a DUPLEX rétegelt padlók különlegessége, hogy a piacon egyedülálló módon a termékek mindegyik rétege magas értékű tölgyfából készül. Ez a teljes keresztmetszetében tölgy padló szerkezet garancia arra, hogy a svédpadlók széles és hosszú szálak esetén is tökéletesen működnek padlófűtéses rendszereken.

A TRIPLEX rétegelt svédpadlónak köszönhetően tovább erősödött a cég piaci helyzete Svájcban, Németországban, Ausztriában, de Norvégiában, Dániában és Kínában is egyre fokozódó érdeklődés mutatkozik a termék speciális szerkezete, valamint az ehhez párosuló szebbnél szebb felületek iránt. Kuriózumként említendő a cég által gyártott tömör tölgy kastélypadló, amely vevői kérésre akár 40 cm-es szélességben és 5 m-es hosszban is rendelhető. Az Edelholz Kft. mérnökcsapata fokozott figyelmet fordít arra, hogy termékei megfeleljenek a legmagasabb minőségi előírásoknak, ennek érdekében felületkezeléskor csak és kizárólag növényi eredetű felületkezelő olajokat használnak.

(x)


Elérhetőségek

  • www.edelholz.hu, Vastag Antal: 00 36 70 776 4846, vantal@edelholz.hu

Bemutatótermek

  • 1138 Budapest, Turóc utca 7., Tel.: +36 70 776 4846
  • 8999 Zalalövő, Egerági út (Ipari park), Tel.: +36 92 571 028

Edelholz termékek

  • TRIPLEX 3-rétegű tölgy svédpadló
  • DUPLEX 2-rétegű tölgy svédpadló
  • Tölgy tömörfa svédpadlók
  • Kőris tömörfa svédpadlók
  • Kastélypadló 6 m-es hosszúságig
  • Halszálka parketták
  • LépcsőelemekHa tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Európa meghatározó fapadlógyártója az Edelholz

Európa meghatározó fapadlógyártója az Edelholz

A 30 éves múltra visszatekintő faipari vállalkozás a prémium minőségű tölgyfapadlók és parketták szakértője.

Bambusz biznisz

Bambusz biznisz

Bambuszból építette meg stúdióját az andyrahman.

Hirdetés