Hirdetés

A 30 éves múltra visszatekintő faipari vállalkozás a prémium minőségű tölgyfapadlók és parketták szakértője.

Hirdetés

Az Edelholz Faipari Kft. egy 100 százalékban magyar tulajdonban lévő, prémium minőségű tölgyfapadlók és parketták gyártására specializálódott faipari vállalkozás. A cég faiparos múltja közvetetten lassacskán 30 évre tekint vissza. Maga az üzem gyönyörű környezetben, az Őrség kapujában, Zalalövőn található, és mára már 10 hektáros területen terjeszkedik. A svédpadlók és parketták gyártása közel 200 ember megfeszített munkájával történik nap, mint nap.
 

Fotó: Edelholz

Az elmúlt közel 25 év tudatos fejlesztései, a készletek minden megmunkálási szinten való folyamatos növelése, a kiváló mérnök- és technikus kollégák toborzása, valamint a szervezett, összehangolt munka vezetett el a legmagasabb minőségű tölgypadlók megalkotásához.

A minőségi fapadlókra és parkettákra a legnagyobb garanciát az egy telephelyen belül történő gyártási folyamatok tökéletes összehangolása jelenti, mint a saját fűrészüzem, a szárítás, a profilozás és a felületkezelés. A cég tulajdonosai legfőbb feladatul azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy a Magyarországon megtermett favagyont itthon, magyar munkaerő és csúcstechnológiájú gépek alkalmazásával, az optimális kihozatalra törekedve dolgozzák fel, így állítva elő egy olyan minőségi svédpadlót és parkettát, amely a világ bármely neves gyártójának termékével fel tudja venni a versenyt.

A cég legfrissebb erényeként említhető, hogy a tölgy tömörfa svédpadló gyártása mellett szintén saját gyártásban készülnek az úgynevezett TRIPLEX  3-rétegű és az DUPLEX 2-rétegű ragasztott svédpadlók.  A TRIPLEX és a DUPLEX rétegelt padlók különlegessége, hogy a piacon egyedülálló módon a termékek mindegyik rétege magas értékű tölgyfából készül. Ez a teljes keresztmetszetében tölgy padló szerkezet garancia arra, hogy a svédpadlók széles és hosszú szálak esetén is tökéletesen működnek padlófűtéses rendszereken.

A TRIPLEX rétegelt svédpadlónak köszönhetően tovább erősödött a cég piaci helyzete Svájcban, Németországban, Ausztriában, de Norvégiában, Dániában és Kínában is egyre fokozódó érdeklődés mutatkozik a termék speciális szerkezete, valamint az ehhez párosuló szebbnél szebb felületek iránt. Kuriózumként említendő a cég által gyártott tömör tölgy kastélypadló, amely vevői kérésre akár 40 cm-es szélességben és 5 m-es hosszban is rendelhető. Az Edelholz Kft. mérnökcsapata fokozott figyelmet fordít arra, hogy termékei megfeleljenek a legmagasabb minőségi előírásoknak, ennek érdekében felületkezeléskor csak és kizárólag növényi eredetű felületkezelő olajokat használnak.

(x)


Elérhetőségek

  • www.edelholz.hu, Vastag Antal: 00 36 70 776 4846, vantal@edelholz.hu

Bemutatótermek

  • 1138 Budapest, Turóc utca 7., Tel.: +36 70 776 4846
  • 8999 Zalalövő, Egerági út (Ipari park), Tel.: +36 92 571 028

Edelholz termékek

  • TRIPLEX 3-rétegű tölgy svédpadló
  • DUPLEX 2-rétegű tölgy svédpadló
  • Tölgy tömörfa svédpadlók
  • Kőris tömörfa svédpadlók
  • Kastélypadló 6 m-es hosszúságig
  • Halszálka parketták
  • LépcsőelemekHa tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Több mint 80 ezren nézték meg az új reptéri utasmóló videóját

Több mint 80 ezren nézték meg az új reptéri utasmóló videóját

Pontosabban Magyarósi Csaba videóját, amit az influencer január 16-án posztolt.

Lugano merész innovációkkal álmodja újra a vízpartját

Lugano merész innovációkkal álmodja újra a vízpartját

Hogyan lehet progresszív módon újraírni város és tó viszonyát? Városfejlesztési koncepció Svájcból.

A Liget projekt példáján keresztül illusztrálják, hogyan kell építészeti versenyt nyerni

A Liget projekt példáján keresztül illusztrálják, hogyan kell építészeti versenyt nyerni

Mire érdemes figyelnie egy stúdiónak a nemzetközi építészeti pályázatokon?

Hirdetés