Hirdetés

Ellenben elindult a Designerwebshop, ahol mégis megtalálod a hazai tervezők munkáit. 

Hirdetés

Érthető szomorúsággal közölte a WAMP a hírt, hogy az idei Karácsonyi WAMP Designvásárok elmaradnak. Az indok természetesen a koronavírus-járvány, amelynek súlyosbodása miatt nem lenne biztonságos a karácsonyi vásárok megtartása.

„Mindannyiunk egészségének és személyes biztonságának védelmében idén nem találkozhatunk személyesen, de az online felületeinken továbbra is követhetik kedvenc tervezőiket az érdeklődők – írták a szervezők. – Igyekszünk folyamatosan változatos tartalmakat és

kreatív ötleteket megosztani a karácsonyi ajándékok beszerzésével kapcsolatban ebben az átmeneti időszakban is, hiszen nagyon fontos, hogy a nehéz helyzetben is támogassák a hazai alkotókat!”

Ami mégis jó hír, hogy elindult a várva-várt Designerwebshop (lásd a fenti screenshotot) magyar tervezők kisszériás, vagy sok esetben teljesen egyedi, egyszeri és megismételhetetlen tárgyainak, ruháinak, ékszereinek és dekorációs termékeinek a lelőhelye.

De ha itt nem találnál elég információt, vagy a designszomjad olthatatlan, akkor a Facebookon és az Instán is kövesd a designshopot, nehogy lemaradj az újdonságokról és az akciókról!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Designer legyező, transzformertáska és foszforeszkáló plakát

Designer legyező, transzformertáska és foszforeszkáló plakát

Mindez a vasárnapi WAMP Hegyvidéken, a MOMkult előtti sétányon.

Meglepő helyen tér vissza a WAMP Design Vásár

Meglepő helyen tér vissza a WAMP Design Vásár

Irány a belváros!

Akciókkal érkezik a WAMP tél végi vására

Akciókkal érkezik a WAMP tél végi vására

Új kiállítók, akciók, zöld design a Bálnában, most vasárnap.

Hirdetés