Hirdetés

A S/ALON BUDAPEST-en megelevenednek az elmúlt másfél évben csak online látott designtermékek.

Grandiózus gardrób, káprázatos konyha, bársonyos háló, elragadó nappali, egzotikus fürdő vagy design garázs... Bármi is legyen számodra az otthonod legfontosabb tere, most egyetlen hétvége alatt megnézheted és kipróbálhatod a legújabb bútorokat, megtapinthatod a szőnyegeket, tapétákat, falfestékeket, élőben megcsodálhatod a legextrább burkolatokat a bőr parkettától a különleges fürdőszobai mozaikig. A S/ALON BUDAPEST-en nemzetközi designerek legújabb darabjai mellett számos hazai tervező újdonsága is vár, ráadásul három napon át szakértő segítséget kaphatsz otthonod kialakításához vagy újragondolásához.

A 2019-es S/SALON BUDAPEST

„Büszkék vagyunk arra, hogy másfél éves kényszerszünet után ennyire nagyszabású eseménnyel várhatjuk a hozzánk ellátogatókat. A S/ALON BUDAPEST-en végre megelevenedik mindaz, amit az elmúlt hónapokban csak magazinokban és online felületeken lehetett megnézni – fejti ki Fülöp Judit, a S/ALON BUDAPEST társalapítója. – Az ország legnagyobb enteriőrdesign eseményeként szeretnénk rengeteg ötletet és inspirációt adni: egyedi bútortervek, festmények, fényinstallációk, textilek, növénykompozíciók, illatok és hangok keltik életre a belsőépítészek és stylistok által megálmodott tereket.”

A S/ALON BUDAPEST idei vendégországa Csehország lesz számos fiatal cseh designer bemutatásával. Külön érdekesség, hogy Anna Amélie divattervező első lakásdekoráció kollekciója is ezen az eseményen debütál, egy különleges gardróbot pedig a NUBU letisztult darabjai töltenek meg élettel. A látogatókat a helyszínen speciality kávézó, bor- és pezsgőbár várja, az egész napos zenei aláfestést pedig élő DJ szett adja a rendezvény mindhárom napján.

„Vendégeink között dán, francia, olasz designerek is lesznek, de külön is kiemelném Wendy Morrison skót szőnyegtervezőt, aki személyesen mutatja majd be lélegzetelállító alkotását, a Pink Moon szőnyeget, amit öt hónapig készítettek kézzel Nepálban” – tette hozzá Fülöp Judit.

S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás, Budapest Aréna, 2021. szeptember 24-25-26.  

Online jegyvásárlás és részletes tudnivalók: www.salonbudapest.hu  I  Facebook  I  Instagram

Az idei S/ALON a 2019-eshez hasonlóan pezsgőnek ígérkezik - képgaléria!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A magyar üvegművészet legújabb sikerei

A magyar üvegművészet legújabb sikerei

Sikerek és perspektívák

Hazai design a természet elemeire hangolva (X)

Hazai design a természet elemeire hangolva (X)

Ismert és most bemutatkozó hazai tervezők legújabb bútorai, lámpái, textilei és kerámiai várják az idén öt éves S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás látogatóit szeptember 22-23-24-én.

A design és a természet új egysége (X)

A design és a természet új egysége (X)

Egyedülálló lakberendezési megoldások és friss designtrendek várnak az idén ötéves S/ALON BUDAPEST látogatóira szeptember 22-23-24-én.

Hirdetés