Showroom:

NATURALii Concept Store – 1054 Budapest, Báthory utca 15.

Kiemelt márkák:

Farrow & Ball, Bauwerk, Argile, Marand, Liberty, James Malone, Phillip Jeffries, Ananbó, Orac, Arte, Chroma, Casamance, Coté Bougie, Les Sens de Marrakech


A NATURALii Concept Store sajátos hangulatú bemutatótermében azonnal magával ragad az érzés: ezen a helyen szinte minden megtalálható, amire a lakberendezésben szükségünk lehet. Egy olyan karakteres atmoszférával találkozunk itt, ami minden részletében jól tapintható filozófiát sugall és a természettel való megkérdőjelezhetetlen egységről tanúskodik.

 

A Parlament szomszédságában, a Báthory utcában található NATURALii bemutatóterme izgalmas és lenyűgöző élményt kínál mindazoknak, akik fontosnak tartják, hogy környezetüket esztétikusan és etikusan rendezzék be.

Az alapvetően két részre osztott belső térben különböző festékek, lakberendezési tárgyak tapéták, lakástextíliák (függönyök, kárpitanyagok), dekorlécek, falpanelek, illetve kozmetikumok és illatgyertyák széles választékát találjuk – a termékek kiválasztásában jól érezhetően szem előtt tartották a környezettudatos anyaghasználatot, az etikus, a társadalmi felelősségre épülő gyártást. A tulajdonosok kéznyoma, saját munkája is megtalálható egy-egy berendezési tárgyon, míg a termékek jelentős része Marokkóból érkezik – ezeket sok esetben szintén maguk a tulajdonosok kutatják
fel – közülük a legnépszerűbbek a natúr lámpák, fali díszek és tükrök.
 


Az Afrikában előállított termékeket helyi anyagokból olyan nők készítik, akik ezáltal a munka világában is megbecsültebbekké válnak – a NATURALii által képviselt felelősségvállalás tehát minden ponton tetten érhető. Az egyedi tapétákat, textileket szintén úgy válogatják, hogy összhangban legyenek a NATURALii által képviselt természetes jelleggel. Szintén a cég fő profiljához tartozik három izgalmas festékmárka hazai forgalmazása.

A több évtizedes múltra visszatekintő Farrow & Ball ökofestékek mellett megtalálhatjuk itt a Bauwerk mészfestékeit, illetve a francia Argile termékeit is, amelyek kimondottan a természet színeire épülnek – filozófiájuk szerint a „természet nem hibázik”. A NATURALii által forgalmazott világhírű márkák kollekcióit úgy válogatták össze, hogy egy- mással is harmonizáljanak, ezzel is segítve az otthon- teremtőket. Természetesen az üzletben szakmailag jól felkészült kollégák is a vevők rendelkezésére állnak a megfelelő színek és anyagok kiválasztásában, de tökéletes helyszín a tervezőknek is, akik ide térnek be konzultálni az ügyfeleikkel.
 


Az összes terméket összekapcsolja az elhivatottság, ami a tulajdonosi hátteret jellemzi. Az értékrend, amely fontosnak tartja a termék mögött álló munkafolyamatokat, szemléletmódot, és ezek társadalmi vonatkozásait. Itt minden tárgynak története van, és magán viseli készítői kéznyomát. De érdemes akár csak inspirációért is betérni a showroomba – bár az állandó- an megújuló, lenyűgöző kínálat garantálja, hogy senki nem távozik üres kézzel.

 

NATURALii Concept Store | Web | Facebook | Instagram

 Kapcsolódó tartalmak

Hirdetés