Látogass el az ITA standjához és ismerd meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

2023. március 29. – április 2. között a Hungexpo A Pavilonjának 204E standján.


Első alkalommal szervez olasz kollektív standot a Construma építőipari szakkiállításon az Italian Trade Agency. Minőség, innováció és design: ezek a hívószavak fogják össze a legkülönfélébb termékköröket lefedő 13 olasz gyártót, akik közül többen most debütálnak termékeikkel Magyarországon. Az olasz kiállítókat körüljáró cikksorozatunkban most a MISA AUTOMAZIONE SRL mutatkozik be.

 

A MISA AUTOMAZIONE SRL

 

A MISA Automazione a COIL márkanév alatt ipari ajtók széles választékát (flexibilis gördülő és lapozódó ajtókat, merev és rugalmas szárnyakkal ellátott csuklópántos ajtókat) állítja elő ipari és kereskedelmi célú épületek számára. A COIL vezető pozíciót ért el a személyre szabott, hosszú távon megbízható ajtók tervezésében és gyártásában, amelyek minőségét tanúsítványok igazolják.

Bő 60 év tapasztalata és szakértelme, több mint 130.000 ipari kapu gyártása és értékesítése áll a hátuk mögött. Látogasson el a Construma 2023 kiállításon az ICE/ITA (Olasz Külkereskedelmi Intézet) pavilonjába, hogy megismerje a cég termékpalettáját, és megtekinthessen néhányat az ipari és kereskedelmi alkalmazások ezrei közül.
 


Olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok a lakberendezés és az építőipar területén

Az olasz stand főszervezője, az Olasz Nagykövetség égisze alatt működő budapesti kereskedelemfejlesztési iroda az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet fordít az olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok előmozdítására a lakberendezés és az építőipar területén. Az új olasz beszállítók és termékek iránt nyitott magyar építészek, beszerzők, mérnökök, tervezők, kivitelezők számára számos networking programot, támogatott olaszországi szakmai kiutazási lehetőséget kínál. Látogasson el az ITA standjához és ismerje meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

 

További információért vegye fel velük a kapcsolatot a budapest@ice.it e-mail címen, vagy látogasson el a hivatalos honlapra: www.italianfestival.eu/construma

Az olasz stand kiállítóinak katalógusait ide kattintva tekintheti meg.

 


Italian Trade Agency | Web | Facebook

 

 Kapcsolódó tartalmak

Construma díjat nyert a Mapei innovációja

Construma díjat nyert a Mapei innovációja

Negyvenedik alkalommal rendezik meg a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás, április 6. és 10. között Budapesten.

Idén is csak a virtuális térben lesz Construma

Idén is csak a virtuális térben lesz Construma

A Hungexpo a kiállítók véleményét meghallgatva döntött így.

Hirdetés