Art&Design Market

Az Antropos.hu Art&Design Market októberben folytatódik, hogy még több hazai divattervezőt, képzőművészt, ékszertervezőt, kézművest mutassunk be a divatra érzékeny és vásárlásra nyitott érdeklődőknek.

Web:https://www.facebook.com/events/700560157081405/
Kezdődik:2019 Október 12. , Szombat
Végződik:2019 December 15. , Vasárnap
Hely:Morrison's 2 Klub
Település:Budapest
Cím:Szent István Körút 11.

 

A több, mint 15 éves Antropos.hu kulturális online magazin készítői álmodták meg az Art&Design Market-et, mely egy kiállítással egybekötött vásár, ahol számos alkotó, divattervező, kiegészítő-tervező, kézműves, ötvös és design ékszerkészítő, festő, grafikus, valamint digitális alkotó vonul fel, hogy megmutassa alkotásait, melyeket akár meg is vásárolhat a helyszínen, aki ellátogat az eseményre. 

A kiállítók, illetve árusítók között számos divattervező, kiegészítő-tervező, kézműves, ötvös/ékszer-készítő, festő, grafikus és digitális alkotó munkájával ismerkedhettek meg, akár el is beszélgethettek az alkotókkal, és ami a legjobb, hogy a helyszínen meg is vásárolhatóak a termékek. A fedett és fűtött helyszínre a belépés ingyenes, ruhatárat biztosítunk számotokra, az italpultban pedig üdítő és alkoholos italok is kaphatóak lesznek. A belépés ingyenes.

A vásár alatt meglepetés aktivitásokkal is várnak benneteket – lesznek interjúk, kerekasztal beszélgetések, előadások, és workshopok. Amennyiben ezek valamelyikére jelentkeznél, mint tervező, alkotó úgy az adott esemény előtt legalább két héttel jelezd ezt számunkra emailben, a market@antropos.hu email címen. Asztalhelyek árairól és fizetési határidőkről is itt tudsz érdeklődni, vagy a 06307182811 (Vica) és a 06205605314 (Péter) telefonszámokon. 

Időpontok

  • Október 12. szombat
  • November 9. szombat
  • November 30. szombat
  • December 08. vasárnap
  • December 15. vasárnap

Hirdetés