Az Uzsoki Utcai Kórház és a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikája számára.

A Market Építő Zrt. egyenként 8-8 millió forint értékű támogatást nyújtott az Uzsoki Utcai Kórház és a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikája számára. A magyar építőipari cég munkavállalói önkéntes gyűjtésükkel az egészségügyi intézmények ápolószemélyzetének járványügyi helyzetben folytatott áldozatos munkáját kívánták elismerni. 

Az adományokat május 14-én Puszta Laura, a Market Építő Zrt. operatív HR vezetője és Blahut Edit irodavezető jelképesen is átadta dr. Ficzere Andreának, az Uzsoki Utcai Kórház főigazgatójának és dr. Merkely Béla egyetemi tanárnak, a Semmelweis Egyetem rektorának, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika igazgatójának.

dr. Ficzere Andrea és Blahut EditPuszta Laura és dr. Merkely Béla

A Market közössége a koronavírus-járvány okozta nehézségek láttán ismét megmutatta erejét és érzékenységét. A cégcsoportban meghirdetett önkéntes adománygyűjtő kampány során a munkavállalók felajánlásaiból közel 8 millió forint gyűlt össze, amely összeget a társaság saját forrásaiból megduplázva 16 millió forintra emelt.

A támogatások teljes összegét mindkét kórház esetében az ápolószemélyzet plusz juttatására fordítják, elismerve ezzel az egészségügy frontvonalában dolgozók veszélyhelyzet során nyújtott áldozatos többletmunkáját.

A Market-csoport munkavállalói a járvány kezdete óta közel 55 millió forintos támogatást gyűjtöttek több egészségügyi intézmény számára.

A magyar építőipari vállalat a hazai járványügyi helyzet kialakulása óta immáron harmadszor hívta összefogásra dolgozóit annak érdekében, hogy az egészségügyi intézmények COVID-19 elleni védekezését adományukkal segítsék. A jelenlegi 16 millió forint értékű felajánlással 2020 tavasza óta a Market-cégcsoport munkatársai közreműködésével több egészségügyi intézmény számára összesen közel 55 millió forintos támogatást nyújtott a járványügyi védekezés kezelésére és az egészségügyi dolgozók helyzetének javítására.

„Nagyra becsülöm ezt az összefogást, ezt a segíteni akarást, ezt az érzékenységet! Büszkeséggel tölt el, hogy a koronavírus-járvány kezdete óta immár harmadik alkalommal nyújtunk közösen ilyen mértékű támogatást az egészségügyben dolgozók számára. Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden munkatársamnak, aki hozzájárult ehhez a jelentős összeghez, valamint az egészségügyi dolgozóknak, akik ebben a rendkívül nehéz helyzetben alázatos és emberfeletti munkát végeznek” – nyilatkozta Bertók Ibolya, a Market Építő Zrt. HR igazgatója. 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Funkcionalizmus csapatjátékban

Funkcionalizmus csapatjátékban

Szüle Péter, a Market 6.0 székház vezető tervezője racionalitásról és merészségről.

Komáromi erőd és kőbányai sétány is kapott Építőipari Nívódíjat

Komáromi erőd és kőbányai sétány is kapott Építőipari Nívódíjat

Huszadszor osztották ki az Építőipari Nívódíjakat.

Fővárosi fejlesztések magas építészeti értékkel

Fővárosi fejlesztések magas építészeti értékkel

A Property Market tevékenysége jelentősen hozzájárul a főváros megújulásához – most még többet megtudhatsz a landmark projektjeiről.

Hirdetés