Hirdetés

A 168 db lakás 2021 második felétől lesz költözhető. 

Elérte a legmagasabb pontját a XI. kerület egyik legnépszerűbb részén, a Bikás park mellett épülő VABA Apartments. A Bayer Property fejlesztésében és a Bayer Construct kivitelezésében megvalósuló lakópark 168 lakásának különlegessége, hogy magas színvonalú bútorokkal berendezve vehetik majd át leendő tulajdonosaik 2021 második felében. Az otthonok belsőépítészeti terveit a nemzetközileg elismert LIMA készítette, ráadásul az átadás határideje is garantált, hiszen a projekt minden eleme egy szakértői kézben összpontosul.

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a hagyományos bokrétaavató ünnepség ugyan elmaradt, de a munka egy pillanatig sem állt meg, így az alkalmazott csúcstechnológiának köszönhetően hat hónap alatt szerkezetkész lett a három tornyos, tízemeletes VABA Apartments

A szerkezetkész állapot megvalósításához a kivitelező Bayer Construct 40.000 m3 földet mozgatott meg, 14 800 m3 betont használt fel és 1640 tonna acélt épített be, az építkezésen három toronydaru és több mint 300 szakember dolgozott 2020 áprilisa óta. 

A megvalósuló fejlesztés kivitelezés-technológiai különlegessége, hogy egyedi hálós szerkezeti építéssel készült, mely során a teljes falszerkezet betonacél szerelését kiváltották, így a munkafolyamatoknál a szokásos munkaerőállomány felével sikerült kétszeres kivitelezési sebességet produkálni.

A kiváló közlekedési kapcsolatokkal, de mégis zöld környezetben épülő VABA Apartments-ban letisztult és elegáns lakások lesznek kialakítva, előre meghatározott belsőépítészeti stílusokban. A lakások belsőépítészeti terveit a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design készítette, a fejlesztő Bayer Property pedig ezen terveknek megfelelően az összes lakást bebútorozva kínálja majd. 

A felső-középkategóriás, elegáns, energiatakarékos otthonokat jövő év második felében vehetik majd át tulajdonosaik, de előzetesen már 2020. november 18-tól regisztrálhatnak az érdeklődők.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Neoreneszánsz palota újul meg az Andrássy úton

Neoreneszánsz palota újul meg az Andrássy úton

Az A47 a budapesti világörökség egyik értékes műemlék épülete.

Javában épül a gyergyóremetei repülőtér

Javában épül a gyergyóremetei repülőtér

A székelyföldi reptér kifutópályájával már el is készült a Bayer Construct.

Mit tud az épületek digitális ikertestvére, a BIM?

Mit tud az épületek digitális ikertestvére, a BIM?

Paradigmaváltás a tervezésben.

Hirdetés