Hirdetés

Tovább bővíti ipari portfólióját a WING

A hazai ingatlanfejlesztő megvásárolta az Európa Center logisztikai központot.

Hirdetés
Tovább bővíti portfólióját az ország vezető, magyar magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztője, a WING Zrt. A vállalat a Megyeri híd lábánál, az M0-ás körgyűrű mellett elhelyezkedő Európa Center Üzleti és Logisztikai Parkot vásárolta meg azzal a céllal, hogy tovább fejlessze és a régió vezető city-logisztikai központjává tegye. A központ elnevezése is változik, mostantól Login Business Park néven működik tovább. 
 
Az Európa Center modern logisztikai központ területe 75.000 m2. Elhelyezkedése ideális, Észak-Pesten, közvetlenül a Megyeri híd lábánál található, megközelíthetősége kiváló. Az M0-ás körgyűrűn keresztül az összes fontosabb autópálya közvetlenül elérhető, a reptér mindössze 20 percnyi távolságra található, a pesti belvárosba és Budára 10 percen belül el lehet jutni. A parkban megáll a 104 és 104A busz, közvetlen szomszédságában található a dunakeszi és Buy-way bevásárlópark. 


 
A logisztikai park egyik legnagyobb előnye, hogy maximális rugalmassággal képes megoldást kínálni minden felmerülő bérlői igényre. A nagyobb csarnokterületek és kisebb raktárak mellett, „A” kategóriás irodák, üzlethelyiségek és bemutatótermek is bérelhetők, emellett a terület 8.000 m2 fejlesztési területtel is rendelkezik. Az átvételt követően a WING komoly fejlesztéseket tervez elsősorban a szakmai működés és az üzemeltetés területén. Változik a központ elnevezése is, a jövőben Login Business Park néven működik tovább. 
 
A WING, az ipari ingatlanok piacának meghatározó hazai képviselője, egyéb projektjein is aktív tevékenységet folytat. Idén májusban jelentette be, hogy két ütemben, új csarnokegyüttest épít az East Gate Business Parkban – 14.000 m2 és 11.000 m2 területtel – a piaci igényekre és az ipari park iránti fokozott érdeklődésre reagálva. Az East Gate Budapest egyik vezető modern ipari parkja. Itt található számos nemzetközi nagyvállalat hazai vagy regionális cégközpontja, így a GE-nek, a Philip Morris-nak, a Magyar Postának, a Learnek, a Rexelnek vagy az ABB-nek. Továbbá a WING az év elején értékesítette portfóliójának egyik fontos elemét, IX. kerületi city-logisztikai központját, a Dél-pesti Üzleti Parkot, mely kategóriájában meghatározó fejlesztésnek bizonyult. 
 
A Dél-pesti Üzleti Park sikeres értékesítését követően, az Európa Center megvásárlásával a WING most újra bővíti ipariingatlan-portfólióját. 
„Erős, magyar magántulajdonú ingatlanvállalatként közel 20 éve elkötelezett szereplői vagyunk a hazai ipari és logisztikai piacnak. Nevünkhöz kötődik a Harbor Park, az ország első modern logisztikai központjának fejlesztése, ezt követően indítottuk el az East Gate Business Parkot, majd a Dél-Pesti Üzleti Parkot, most pedig ismét új fejezetet kezdünk az Európa Center megvásárlásával, jelentette ki a tranzakció kapcsán Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója. Az eltelt idő alatt egyedülálló szakértelemre tettünk szert sztenderd épületek és személyre szabott, speciális fejlesztések megvalósításában. Nagy lehetőséget látunk az Európa Center átvételében. Célunk a bérlőkkel történő hosszú távú és sikeres együttműködés és az, hogy a Login Business Park színvonalas, a felmerülő igényeket magas színvonalon kiszolgálni tudó, a régióban meghatározó city-logisztikai központtá váljon.” 
 
forrás: sajtóközlemény
 
 Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Építőipari bravúr a Telekom székház

Építőipari bravúr a Telekom székház

Az Év Ingatlanfejlesztése a Telekom székház. Összeszedtük, hogy mi minden teszi azzá. 

Közösségi fészer, könyvtár és játszóház: jön a Metropolitan Garden

Közösségi fészer, könyvtár és játszóház: jön a Metropolitan Garden

Megkezdődött a LIVING ernyőmárka második lakóprojektjének kivitelezése a XIII. kerületben. 

Mi lesz a következő WING fejlesztés?

Mi lesz a következő WING fejlesztés?

Megvette a WING a Siemens Gizella úti telephelyét. A közel 40.000 négyzetméter bérbe adható területnek egy részét a Siemens hosszú távon visszabérli.

Hirdetés