Hirdetés

Minden, ami nyílászáró | Euro-Window (X)

Az Euro-Window egyik fő profilja a nyílászárók kivitelezése mellett a gyakran kiegészítő elemként használt ablakkönyöklők és ablakpárkányok.

 

 

Ezek a termékek a kezdetektől jelen vannak a lassan 20 éve működő cég termékpalettáján. Ez idő alatt számos partneri kapcsolatot alakítottak ki, amelyek által lehetőségük van minden igénynek megfelelni, így az egyszerűséget kedvelő megrendelőknek tudják biztosítani a könnyen elérhető, raktáron lévő termékeiket, ugyanakkor a teljes szolgáltatási palettájuk lehetővé teszi az exkluzív kategóriába tartozó párkányok és könyöklők értékesítését, kivitelezését is.
 

 

Szakmai tapasztalatuknak köszönhetően folyamatos jelen vannak több nagy projekten is, így Közép-Európa egyik legnagyobb irodaház építkezésén, az OTP M12 irodaház-projekten is meg tudták mutatni, hogy a nagy volumenű munkák kihívásaival is bátran szállnak szembe, és hűek tudnak maradni cégük szlogenjéhez: „Minden, ami nyílászáró”.

 

 

 

 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Higiénikus megoldások nyilvános épületekhez

Higiénikus megoldások nyilvános épületekhez

Hogyan tehetünk óvintézkedéseket olyan tereken, ahol tömegek mozognak? Erre kínál megoldást a Hörmann.

20 év a hazai nyílászáró gyártás élvonalában

20 év a hazai nyílászáró gyártás élvonalában

Rekordéve lesz idén az Ablakszerker Kft.-nek, ám a cég apró, tervezett lépésekben halad a lehető legjobb nyílászárók gyártása felé. 

Az újgenerációs teraszajtókon már fennakad a betörő
  • 2020-06-20 10:00
  • Deco

Az újgenerációs teraszajtókon már fennakad a betörő

Folyamatosan fejlődik a technika.

Nincs találat!

Hirdetés