Hirdetés

Válasszon a Roca zuhanytálcák széles választékából, és találja meg fürdőszobája számára a legmegfelelőbb terméket!

Hirdetés

Ha a ruhája, autója, utazása minden részletét gondosan kiválasztja, akkor tegye meg ezt fürdőszobájában is. A Roca zuhanytálcái különböző méretekben, anyagokban és kivitelben megtalálhatóak, így könnyen beilleszthetők bármilyen térbe. Fedezze fel az extra vékony, csúszásgátlós porcelán Senceramic®, a műgyanta Surfex® és az öntött márvány Stonex® zuhanytálcákat, melyek több színben elérhetőek, attól függően, hogy milyen hatást szeretne elérni a fürdőszoba felújítása után.

SENCERAMIC®

Ha úgy gondolta, hogy a porcelán zuhanytálca már nem tud meglepetést okozni, akkor fedezze fel Cratos kollekciónkat! A maximális higiéniát és ellenállást garantáló tulajdonságok mellett a Senceramic® zuhanytálcánk csúszásgátló textúrával is rendelkezik. Könnyen beépíthető a padlószintbe, változó méreteinek köszönhetően pedig beilleszthető a megfelelő zuhanyzási területre. Már csak azt kell eldöntenie, hogy melyik színűt választja: matt fehér, bézs, kávé, gyöngyház vagy ónix.

SURFEX®

A Roca Solid Surface selymes textúrájának köszönhetően zuhanyzás közben lágy, simogató érzés öleli körül lábfejét. A különböző méretekben kapható, vágható Modo kollekció csúszásgátlós aljjal, minimális (kisebb mint 3 mm) vastagsággal, makulátlan matt fehér színben érhető el. 

STONEX®

Ha arról álmodozik, hogy érzi a fa eleganciáját vagy a kő érdességét, miközben a víz átfolyik a testén, akkor a Stonex® zuhanytálcánk elengedhetetlen kelléke a fürdőszobájának. A négyszögletes megoldásoktól, egészen a King Size opciókig, sokféle méretben kaphatóak extra vékony kialakítással. Válassza a cement vagy a fekete zuhanytálcát, esetleg melegebb árnyalatút, mint a bézs. A lefolyót lefedheti fémráccsal vagy azonos színű Stonex® burkolattal is.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elkezdődött az új berlini modern művészeti múzeum építése

Elkezdődött az új berlini modern művészeti múzeum építése

Új múzeumot kezdtek építeni Berlinben a modern képzőművészet számára.

Üveg a belsőépítészetben
  • 2019-12-04 07:00
  • Deco

Üveg a belsőépítészetben

Az üveg egyre sokoldalúbban használható a belső terekben is: akadnak térhatárolók, helytakarékos ajtók, de a színek és minták sem állnak távol tőlük.

Hirdetés