Hirdetés

A Wever & Ducré megnyerő világát mutatta be a SOLINFO Lighting & Home – FROM BELGIUM WITH LOVE.

Hirdetés

A SOLINFO Lighting & Home idén elhozta a Wever & Ducré frankfurti Light+Building standjának különleges hangulatát egy külön erre az alkalomra felépített rendezvényhelyszínre. Az egyedülálló helyszínen két napon keresztül várta szakmai előadásokkal és egy állófogadással vendégeit a professzionális világítástechnikai, bútor és kiegészítő design termékeket forgalmazó cég csapata.A szakmának lehetősége nyílt megtekinteni a Solinfo legnagyobb Belga világítástechnikai gyártójának termékeit és betekintést nyerhetett abba a világba, melyet ez a lendületes és vagány gyártó képvisel.

Az est a BETTER WIRO THAN WEIRDO néven került megrendezése, melyet a belga cég egyik legnépszerűbb terméke, a drótvázas WIRO termékcsalád inspirált. A PONT5 studio segítségével a helyszín egy látványos és kortárs installáció formájában a Solinfo kirakataira és az utcára is kiterjedt. 

Az ipari, nyers hangulatú környezetben az építészeti és design lámpák egyaránt bemutatásra kerültek, melyekhez letéphető technikai lapok nyújtottak részletes információkat az állványzatra bilincselve. A Wever & Ducré regionális értékesítési igazgatója egy rövid prezentáció formájában mutatta be cégük történetét és mesélt a termékekről, amit egy kötetlen buli kísért. A zenéről Eril Fjord gondoskodott.Az eseményhez a 3 féle belga sör mellett friss, finom, egészséges és élettel teli préselt levek, gyümölcsvelővel rétegzett krémek és nyers golyók dukáltak. A vendégek ajándék szatyrokkal térhettek haza, melyekbe meglepetés csemegék, notesz, ceruza és további apróságok kerültek. Lemosható tetoválás is készült a belga cég jelmondataival – ezek hamar felkerültek az események résztvevőire, akik könnyedén vették át a vonzó, fiatalos és trendi életérzést.

forrás: sajtóközlemény            
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Brick Light: amikor a tégla világít

Brick Light: amikor a tégla világít

Íme a legrégibb és legtermészetesebb építőanyag, a klinkertégla világítótestbe oltott verziója!

Álmodj egy lámpát, ők legyártják neked!

Álmodj egy lámpát, ők legyártják neked!

Egyedi megoldásokat, magas minőségű lámpatesteket kínál a Pont Light cég, amely Magyarországról indul a nemzetközi piac felé.

A lámpacsalád, ami életre szóló garanciát kínál

A lámpacsalád, ami életre szóló garanciát kínál

Nem álltak bele a trendekbe a Kermann díjnyertes ipari LED lámpáinak tervezői.

Hirdetés