Hirdetés

Az 1886-ban alapított Thibaut az egyik legrégebbi tapétagyártó a világon. (x)

Csodaszép és sokoldalú, új kollekciót mutatott be a Thibaut Design. A Trade Routes sorozatot a távoli utazások, a kereskedelmi karavánok, a selyemút, India és az egzotikus országok ihlették. Mintái között egyaránt megtalálható letisztultabb és izgalmasabb, míg anyagok tekintetében nyomott, szőtt és hímzett textíliák alkotnak benne harmonikus egységet. A Trade Routes elérhető a Hephaistosban!

fotó © Thibaut Design

A Trade Routes kollekció már elérhető a Hephaistosban, a termékekről nagy felbontású fotó is rendelkezésre áll. További kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésükre!

fotó © Thibaut Design

Háttérinformációk:

Az 1886-ban alapított Thibaut az egyik legrégebbi tapétagyártó a világon, mely elsősorban friss, feltűnő árnyalatokban pompázó termékeiről ismert. A márka kínálatában közel száz különböző stílust képviselő kollekció szerepel, melyek mindegyikében legalább egy tucat minta, mintánként pedig legalább 6-8 színállás található meg. A történelmi eredetű mintázatoktól a merész, stilizált motívumokig terjedően a Thibaut palettája igen széles, így a márka hazánkban is nagy népszerűségnek örvend.

fotó © Thibaut Design

A Hephaistos tapéta- és lakástextilválasztékában olyan márkák kínálata szerepel, mint a Designers Guild, a Ralph Lauren Home vagy a Cole&Son, de ezeken kívül még több tucat nemzetközi gyártó textil- és tapétamintáiból válogathatnak a vásárlók. Az üzlet földszintjén kisbútorok, dekorációs kellékek, kiegészítők kaptak helyet, a galérián pedig több száz textil- és tapétakönyv több ezer anyagmintájában lehet elmélyülni. (x)

szöveg:sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Design a kertben
  • 2020-07-11 08:00
  • Deco

Design a kertben

A minőségi kerti bútorok kínálata kimeríthetetlen.

Tapéták a főhős szerepében
  • 2020-03-15 09:00
  • Deco

Tapéták a főhős szerepében

Eljött a színpompás, részletgazdag, akár a mennyezetet is meghódító tapéták ideje.

Design a szabadban
  • 2019-07-04 07:30
  • Deco

Design a szabadban

Megnéztük, milyen kiegészítőkkel dobhatjuk fel a nyári kertet. 

Hirdetés