Egy menő kapszulakollekció, mely kellően mai módon tiszteleg a Madách tér nagysága előtt.

A Madách megkerülhetetlen. A Madách fogalom. Tudja ezt jól a tér ikonikussá vált szpotja, a vendéglátóhelyként és galériaként üzemelő Telep és a filmgyártásban és vizuális tartalomgyártásban jártas 235 is. A környék két megkerülhetetlen szereplője legalább egy évtizede jó barátságot ápol egymással és úgy érezték, „jó szomszédokként” épp itt az ideje, hogy összeadják, amijük van. Így született meg az a kapszulakollekció, mely kellően mai módon tiszteleg a Madách tér nagysága előtt.

 

Fotó: Miki357

”If you want a better neighborhood be a better neighbor” – hangzik a kapszulakollekció mottója, ahol inside joke-ok, áthallásos szövegek és releváns grafikai világ találkozik egymással.

A Madách-esszenciára a 235 által elkészített grafikák és a hozzá megálmodott egyedi analóg fotósorozat is ráerősít – a képeken olyan ismert fotósok, rendezők, street art és tetováló művészek, Dj-k, producerek, grafikusok öltöznek a kollekció darabjaiba, akik maguk is a Madách téri kreatív ökoszisztéma emblematikus szereplői.
 

Fotó: Juhász Péter

A kollekció mindegyik darabja kivételes: a kínálatban találunk például olyan pólót és pulcsit, mely a Madách téri „parkoló fiúk” előtt tiszteleg (ők azok, akik egy forgalmas hétköznapon a megfelelő parkolóhelyre irányítják a reményvesztett sofőröket), de akad olyan darab is, mely a kreatív alkotói közeg tagjaira, az éjszakába nyúló beszélgetésekre, a Telep Galériájában vagy a 235 filmes produkciói körül megforduló különféle művészeti projektekre, szereplőkre utal. A kiállításon Garai Gábor, Juhász Péter és Miki357 analóg fotói mutatkoznak be.
 

Fotó: Garai Gábor

A kapszulakollekció darabjai megvásárolhatók a Telep Galériában, a galéria nyitvatartási idejében.
A fotókiállítás pedig december végéig tekinthető meg.
 

További információk az esemény Facebook-oldalán.

 

Telep | Facebook | Instagram
235 | Web | Facebook | Instagram

 

 

Még több és nagyobb fotó a képgalériában!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Organikus, de másként: a Textúra Étterem

Organikus, de másként: a Textúra Étterem

Természetközpontúság, matematika, minimálfuturizmus: ezt ötvözi a Ficzere Anett tervezte beltéri installáció.

Magyar társasjátékot dicsértek a Design That Educates Awardon

Magyar társasjátékot dicsértek a Design That Educates Awardon

A Histheory nevű fejlesztőjátékot több gimnáziumban is kipróbáltak már, és most a sorozatgyártását tervezik.

Innovatív építészet - Holisztikus Design Díj

Innovatív építészet - Holisztikus Design Díj

Innovatív termékeket tervezel, kommunikációval foglalkozol vagy éppen egy fenntartható épület tervein dolgozol? Egy pályázat azoknak, akik új ötleteket generálnak az építészet, kommunikáció, interior, termék és koncepció kategóriákban.

Hirdetés