A DG Cameras csapata 3D nyomtatott kamerákat készít.

Különleges posztra figyeltünk fel a hétvégén: a Dora Goodman Cameras csapata tesztfotóst keres. Hogy a hírt értékelni tudjuk, a DG Cameras tartott egy rögtönzött gyorstalpalót a lehetőségről.

„A DG Cameras egy kis magyar csapat, akikkel egyedi, 3D nyomtatott analóg kamerákat és kamera-kiegészítőket tervezünk és gyártunk budapesti műhelyünkben” – írja a bejegyzést, és innen már egyből izgalmas a dolog.

A folyamatos újítások mellett a csapatnak hirtelen kevés lett az ideje a gépeikkel való fotózásra, vagyis szükségük van valakire, aki

imád filmre fotózni, ügyesen teszi azt, kísérletező típus, van is ideje és szívesen fotózna nekünk (jelenleg főként középformátumra és lyukkamerára).

„Amit mi biztosítunk az az, hogy adjuk a teljesen felszerelt egyedi gépeket, álljuk a film, előhívás, szkennelés költségét, cserébe pedig előre közösen megbeszélt ütemezés szerint kellene fotózni” – folytatódik a poszt.

Ha tehát érdekel a lehetőség, várják a portfóliódat a goodmancamera@gmail.com címre, te pedig az Instagramon tájékozódhatsz tovább a csapatról.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

3D nyomtatóval készülnek a világ első digitális cukrászdájának édességei 

3D nyomtatóval készülnek a világ első digitális cukrászdájának édességei 

Persze, hogy egy építészpáros találta ki a technológiát. 

Designbútorok a 3D nyomtatás gyártási hulladékából

Designbútorok a 3D nyomtatás gyártási hulladékából

Két svájci formatervező drótból és nejlonporból készít mobiliákat, melyeket közelről is megnézhetsz a Határtalan Design kiállításon.

Környezettudatos IKEA-hack egy magyar designertől

Környezettudatos IKEA-hack egy magyar designertől

3D nyomtatás a praktikus design szolgálatában

Hirdetés