Hirdetés

Megjelent és letölthető a Színpárok című ingyenes e-book.

Már unod a saját színkombinációidat? Szeretnél felfrissülni, akár merészebb színeket is használni? A Papp Ádám UI designer (Pixel Designs) által készített Színpárok című ingyenes e-book a segítségedre lehet.
 A Színpárok kiadvány célja, hogy egyedi színpárosításokkal segítse a designereket munkájuk során – legyen az webes, nyomdai vagy más UI design tervezés. Legyél egyedi, izgalmas és merész! Kísérletezz az 50 egyedi színpárral vagy kombináld őket egymással.Kreatív színpárok | 100 egyedi szín

Számolj le az unalmas színekkel! Itt olyan kreatív színpárosításokat találsz, amire mindenki felfigyel majd. Ötven oldalon, ötven színpár, pasztellesebb és erőteljesebb színekkel.
 Egyszerű alkalmazás | HEX és RGB kódok

Minden színhez megtalálod annak hexadecimális és RGB színkódját, hogy gyorsan kimásolva fel tudd használni bármelyik tervezői szoftverben.
 Képes minta | Vizuális társítás

A színek mellett egy-egy képet is találsz, amik harmonizálnak a színnel. Így vizuálisan könnyebb lesz elképzelni a szín vagy színpárok alkalmazását egy weboldal, plakát vagy mobil app tervezésekor.
 
Négyzetes megjelenés | Univerzális méret

Monitoron a fekvő, mobilon az álló tájolás a jó olvashatóság szempontjából. A négyzetes formátummal egyik eszközön sem maradsz le a lényegről, és akár oldalpárban is nézheted.


A Színpárok című e-book erre linkre kattintva tölthető le.

 

 

Pixel Designs | Web | Facebook | Instagram

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elkerülhetetlen az új lakások további drágulása

Elkerülhetetlen az új lakások további drágulása

Így látja az építőanyagok áremelkedését a régió egyik legnagyobb lakóingatlan-fejlesztője.

A Budapestbe félig bevert szeg építése, és helye ma a városban

A Budapestbe félig bevert szeg építése, és helye ma a városban

A szocialista Budapest ikonja: a Körszálló.

Hirdetés