Megvannak a TypoHungry - Tipográfia Magyarországon a XXI. században című pályázat döntősei.

Lezárták a TypoHungry - Tipográfia Magyarországon a XXI. században című pályázat nevezési időszakát, a szakmai zsűri pedig már ki is választotta a shortlist-re került pályamunkákat – írta az ArtHungry.

A kilencfős kuratórium közel kétszáz projekt közül választotta ki a döntőbe továbbjutó 140 munkát. Minden olyan munkát kiválasztottak, melyre legalább egy zsűritag szavazott. A döntős alkotásokat itt láthatjátok.

A közönségszavazást már le is zárták: Asztalos Ádám UBU - HABAK display betűtípusa lett a győztes 45 regisztrált vokssal. Ez azt jelenti, hogy Ádám projektje automatikusan bekerül a nyomtatott albumba, és a győzteseknek járó tiszteletpéldány mellett tulajdonosa lesz a Group 42 által felajánlott Bang & Olufsen BeolPlay H4 prémium fejhallgatónak is, melyet a könyvbemutatón vehet majd át.

Hamarosan kiderül, hogy mely pályamunkák kerülnek be végül az ArtHungry első, kereskedelmi forgalomba kerülő művészeti kiadványába.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

F. Kovács Attila is a most induló 7. ArtHungry Díj zsűrijében

F. Kovács Attila is a most induló 7. ArtHungry Díj zsűrijében

Közel egymillió forint értékű összdíjazással várja november 15-ig hetedik díjára a nevezéseket az ArtHungry.com.

TypoHungry – Tipográfia Magyarországon a XXI. században

TypoHungry – Tipográfia Magyarországon a XXI. században

Elindult az ArtHungry idei első pályázata, melyre ezúttal hazai tervezőgrafikusok, tipográfusok és betűtervezők munkáit várják a szervezők.

Megvannak az ArtHungry Díj nyertesei

Megvannak az ArtHungry Díj nyertesei

A fődíjat Szalai Bálint kapta az itthon című munkájáért.

Hirdetés