Hirdetés

Nemzetközi óvoda, ahol minden a játékról szól

A játék nem ostobaság. Az IF (Integrated Field) építészei hiszik, hogy a játék közvetlen hatással van a gyerekek boldogságára, kreativitására és a tanuláshoz fűződő viszonyukra. A Kensington Nemzetközi Óvodában a gyerekek a „játékalapú tanulás” megközelítésen keresztül lehetőséget kapnak arra, hogy saját életkoruknak megfelelően fejlődjenek.
 

 

Az óvoda később a „Kensington Learning Space” vagy KLS, a 6 hónapos és 11 éves kor közötti gyermekek tanórán kívüli tanulási központja lett. A KLS három szintje különböző típusú tantermeket foglal magában a főzőműhelytől kezdve a művészeti stúdión át egészen az uszodáig. Az építészek olyan környezetet hoztak létre, amely kiegészíti és rezonál a gyermekek tanulási élményeire.

 

 

A „játékalapú tanulás” a belsőépítészeti program minden részletében megjelenik. A recepciónál egy interaktív flip boardon lehet például játszani és üzenni, de egy hatalmas csúszda is várja az érkezőket. A tantermek kialakításánál a rugalmasság volt az elsődleges szempont. A főzőműhely egy éttermi konyhát szimulál, így a gyerekek megtapasztalhatják a valódi alapanyagok és konyhai eszközök használatát. A művészeti stúdió teljes felületét vásznak borítják, hogy a gyerekek szabadon firkálhassanak és festhessenek.

 


A bútorokat és a tanulási eszközöket úgy tervezték, hogy fizikailag arányosak legyenek a felhasználók testével, szabadon mozgathassák őket, ugyanakkor kellő biztonságot nyújtsanak a használatból eredő baleseti kockázatok megelőzéséhez.
 

 

Integrated Field (IF) | Web | Facebook | Instagram

 


Octogon Deco Magazinunkra itt tudsz online előfizetni.

A magazin a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Magasfeszültség

Magasfeszültség

Egy ELMŰ-alállomás homlokzata. Képesszé, Varga Marietta elképesztő fotóival.

Kalandorok otthona

Kalandorok otthona

Jól kitalált, minőségi vontatható otthonokat épít a coloradó-i Land Ark.

OCTOGON hunters I A legmenőbb hazai kabinházak 1.0

OCTOGON hunters I A legmenőbb hazai kabinházak 1.0

Levadásztuk nektek a legszebb kabinházakat! 

Hirdetés