Bejelentkezés

Kiemelt esemény ajánló


Tervek

Olasz győztes a digitális múzeum pályázaton

Győztest hirdettek a madridi digitális művészetek múzeumának épületére kiírt építészet pályázaton.

részletek »


Kínai puceráj

Mi lenne a kortárs építészettel olyan nagyszerű és az általános iskolások körében is közszeretetnek örvendő, dubaji székhelyű luxusszálloda-láncok nélkül, mint amilyen a Jumeriah Group?

részletek »


Lóhere ház az Aedas-tól

A világ ötödik legnagyobb építészeti tervezőirodájaként számon tartott, 2002-ben alapított Aedas legfrissebb, kínai munkája a befejezéshez közeledik.

részletek »


Az egy háza

Zsinagógát, templomot és mecsetet építenének egyetlen tető alá Berlinben egy napokban publikált tervpályázat végeredménye szerint.

részletek »


Gehry rekorder lakóépülete

A Berlin kortárs építészetében nem éppen ismeretlen David Chipperfieldet, az Adjaye Associates irodát, illetve hét egyéb meghívott tervezőt maga mögé utasítva nyerte meg azt a pályázatot Frank Gehry irodája, amit a német főváros legmagasabb épületének, egyben Németország legmagasabb lakóépületének megtervezésére írtak ki.

részletek »


Szabadon letölthető lakóépület

Magyar részvevője is van annak a nemzetközi építészeti projektnek, aminek célja, hogy nyílt forráskódú, mindenki által szabadon letölthető lakóépületek tervrajzait publikálja.

részletek »


Bővíti főhadiszállását a Delta Light - videó

5500 négyzetméternyi kortárs designnal növeli kapacitását a Delta Light. Itt az első videó az új szárnyról.

részletek »


Párizsi metró-rehab

A francia főváros köztudottan tekintélyes metróhálózattal rendelkezik. Anno oly annyira belelendültek a földalatti kötöttpályás közlekedés kiépítésébe, hogy oda is elvitték a szerelvényt, ahol nem feltétlenül volt rá szükség.

részletek »


Indiában debütál a Herzog & de Meuron

Az északkelet-indiai Nyugat-Bengál állam fővárosában, Kalkuttában épül fel a svájci Herzog & de Meuron építésziroda első indiai épülete.

részletek »


Fujimoto beduin sátrai

Tradicionális beduin sátrak ihlették a Sou Fujimoto Architects nemrégiben publikált mestertervét.

részletek »