Hirdetés

A Denkstatt csoport & DGE angol nyelvű webinárja 

Web:https://www.hugbc.hu/page.php?id=5&event=1986
Kezdődik:2020 November 25. 15:00, Szerda
Végződik:2020 November 25. 16:00, Szerda
Hely:Online

 

Az ingatlanfejlesztők és a befektetők egyre gyakrabban teszik fel a kérdést, hogyan lehetne hosszú távú értéket teremteni fenntarthatóbb épületek és lakott területek kialakításával. Ehhez integráltan, mind átfogóan, mind a részletek szintjén foglalkozniuk kell a fenntarthatósággal a projektjeik során, hiszen a stratégiai fenntarthatósági célok kidolgozása, működtetése és kommunikálása elengedhetetlen a hosszú távú értékteremtéshez, továbbá a költségek csökkentéséhez és az életminőség javításához.


Ezen a webináron a Svédországban és Ausztriában szerzett tapasztalataikat osztják meg a szakértők a hallgatósággal a nemzetközi ingatlan üzletágra vonatkozóan. Ehhez kapcsolódóan számos példát hoznak a fenntartható ingatlanbefektetőkre vonatkozó kritériumoktól kezdve a technológiai megoldásokon át egészen az újrafelhasználási modellekig.


A DGE Group és a Denkstatt szakértői rávilágítanak azon szervezeti intézkedések fontosságára, melyek hozzájárulnak az ingatlanszektor fenntarthatósági teljesítményének növeléséhez. Szó lesz többek közt az ide vonatkozó tervezési, beszerzési és építési tevékenységekről, illetve egyéb, a fenntarthatóságot segítő elemekről, mint például az újrahasználattal foglalkozó szervezetekről, illetve a fenntarthatósághoz kapcsolódó címkékről. Ezek mellett egy esettanulmányt is hoznak azzal kapcsolatban, hogy az építőipari projektekhez kötődő beszerzések hogyan szolgálhatnak a körforgásos gazdaság eszközeként.

Regisztráljon díjmentesen! 


Hirdetés