A hazai ingatlanszektor és építőipar szereplői keresik majd a választ fontos kérdésekre a nyárindító kerekasztal-beszélgetés során.

A magyarországi építőipari beruházások és ingatlanértékesítő projektek közül kevés olyan emelkedik ki, amelyek művészeti vagy épp urbanizációs értelemben pozitív nyomot hagynak maguk után. Az Art is Business 2024. június 12-i nyárindító Connections eseménye a Magyar Zene Háza könyvtárában lesz, a téma pedig érdekesnek ígérkezik. 

Mátray Csenge, a Wing Zrt. vezérigazgató-helyetteseDobos Máté, az Optinvest Zrt. alapító részvényese

Mátray Csenge, a Wing Zrt. vezérigazgató-helyettese, Dobos Máté, az Optinvest Zrt. alapító részvényese, Major Krisztina, az IO Partners Iroda tranzakciós igazgatója, Pápai Dorottya, a RE/MAX üzletfejlesztési igazgatója és Smiló Dávid, a Paradigma Ariadné Építésziroda alapítója arra keresik majd a választ, hogyan lehet érdemben a művészetet az építőipar és ingatlanszektor területén még inkább előtérbe helyezni és a vállalatok az ESG, CSR vállalatirányítási elvek mentén, mennyire nyitottak az új gondolatok befogadására.

Major Krisztina, az IO Partners Iroda tranzakciós igazgatójaPápai Dorottya, a RE/MAX üzletfejlesztési igazgatója

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon mi számít egyáltalán értéknek a cégek számára és ebben hol van a helye a művészetnek? Pontosan ezért ad lehetőséget erre az értekezésre az Art is Business következő Connections eseményén, hogy megismerjük, milyen elvek és értékek mentén gondolkodnak a vállalati és művészeti szereplők arról, hogy mi számít értékhagyásnak és, hogy milyen felelőssége lehet a feleknek abban, hogy beruházások mentén értéktöbblet halmozódjon fel.

A beszélgetést vezeti Smiló Dávid, a Paradigma Ariadné Építésziroda alapítója

Minden Connections alkalmon bemutatkozási lehetőséget kap egy művészeti szereplő, hogy pitch formájában megtalálja a vendégek között a jövőbeni partnerét. Ezúttal a művészeti pitchet Vandlik Júlia, a MÜÜSKA Rebeldesign tulajdonosa tartja. A MÜÜSKA koncepciója szerint a kortárs művészetet lehozzák a falakról és “használják”. Elkérik a művészektől a képeiket, hogy bútor formájú, izgalmas alkotásokat csináljanak belőlük.

Az Art is Business olyan platform, amelyen találkozhatnak a vállalati, magán- és művészeti szcéna szereplői, és az itt megosztott tudásból együttműködések jöhetnek létre. Ennek eszközei az Art is Business print és online média, a Connections események, az Art is Business Díj, vállalati és művészeti képzések, az Art and Events ügynökségi szolgáltatás, valamint az Art is Business közössége és Baráti köre. 

További információk az Art is Business weboldalán érhetők el.

Forrás: Sajtóinformáció
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Felelős gondolkodás az építészetben

Felelős gondolkodás az építészetben

A Huszonkettesek építész csoportja párbeszédet kezdeményez.

Kortárs illeszkedés

Kortárs illeszkedés

Kiállítás és beszélgetés a PUNKTUM Galériában.

Hirdetés