Hirdetés

A szervező cég előadója mellet még a DVM group képviselteti magát Magyarországról.

Háromnapos nemzetközi online konferenciát szervez a Graphisoft Building Together címmel, amely az építészet és az építészeti tervezés legfontosabb és legnagyobb kihívást jelentő aktuális kérdéseibe enged betekintést. A programban két magyar előadó is szerepel.

A konferencia egyik plakátja – Fotó: Graphisoft

Szeptember 14-16-ig globális online konferenciát tart a Graphisoft építészek és építőipari szereplők számára. A gondosan felépített program olyan témákkal foglalkozik, mint a várostervezés vagy az integrált tervezés. Több mint 30 építész és vezető szakértő tart előadást, vesz részt  kerekasztal-beszélgetésen vagy tart rövid, „Ted Talk-szerű” beszédet.

Két magyar előadó is szerepel a programban: Mikó Szabolcs a Graphisoft globális állásfelvételi felméréséről, valamint a BIM tananyagba való integrálásának kihívásairól beszél szeptember 14-én, majd másnap a DVM group képviseletében Kiss Ida tervezési igazgató az egyik szakértői kerekasztal-beszélgetésen (Who’s in charge here? Architects in the driver’s seat – Ki itt a felelős? Építészek a vezetőülésben) vesz részt.

Szabolcs a Műegyetemen végzett, majd a Graphisoft-nál helyezkedett el, ahol a hazai központ mellett Nottinghamben is dolgozott, majd a cég BIM osztályának előadója és oktatója lett globálisan, 2020 óta pedig az Archicad-felhasználók új generációját képzi.

Ida – az integrált tervezési megközelítés elkötelezettjeként – a tervezőcsapat globális koordinációjáért és a key account managementért felel a DVM groupnál, továbbá a fenntartható város és az okosváros szakértője, 15 év nemzetközi tapasztalattal a birtokában.

 

A konferencia mindhárom napjának megvan a maga agendája:

  • szeptember 14-én a Graphisoft jövőről alkotott víziója, a sokszínűség és a társadalmi felelősségvállalás lesz előtérben
  • szeptember 15-én az iparág vezető szakértői az építészek szerepének változásáról, valamint az integrált tervezésről, az épületek életciklusának menedzseléséről, illetve a kulturális örökség megőrzéséről beszélnek
  • szeptember 16-án az AEC-ipar új technológiáival, az algoritmikus design jó gyakorlataival, és a fenntarthatósággal foglalkozik a konferencia.  

Mivel a regisztráció ingyenes, a konferencia pedig online, az előadásokba bárki belenézhet.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Octogon 170

170 - 2021/6

Megjelent az OCTOGON magazin új, 170-es (2021/6-os) lapszáma, benne sok egyéb mellett egy parki ufóval (Hungexpo F1 fogadóépület), egy élőlény házzal (Attila99loft), egy bivalyzongorával (Tanösvény és bivalyistálló Sándorfalva határában) és egy interjúval Rostás Péterrel (aki nem a historizmus dzsihadistája) a Szent István-terem átadásának apropóján a vári átalakításokról.

Új kommunikációs és marketing igazgató a DVM group csapatában

Új kommunikációs és marketing igazgató a DVM group csapatában

A márkaépítési folyamat részeként megújul a kommunikációs és marketing osztály. 

Művészi fotókiállítás idézi vissza az egykori balettintézet hangulatát

Művészi fotókiállítás idézi vissza az egykori balettintézet hangulatát

A Magyar Táncművészeti Egyetem és a Drechsler palota megújulásáért felelős kivitelező, a DVM group közös kulturális projektje.

Hirdetés