Április 30-án, mindössze egy regisztráció szükséges az esemény követéséhez.

A zsűri már a járvány kirobbanása előtt kiválasztotta a győzteseket, a díjátadót most mindenki ingyenesen követheti online.
Dealogic Planet - Az Év Irodája Díj 2018-as győztese

Hosszú út vezetett a designirodák koncepciójától a második otthont nyújtó terekig, majd az agilis irodákig. Egy évtized alatt a munkakultúra változásával a hazai irodaterek is drasztikus minőségi ugráson estek át, a multinacionális cégek hazai leányvállalatainak irodadesign koncepciói számos esetben az európai irodaközpontok mintájává váltak. Idén 10 éves a nemzetközi szinten is egyedüli, független, munkahelyi környezetre fókuszáló tematikus ingatlanszakmai díj. A 2019-es Az Év Irodája versenyen 27 egyedi munkakörnyezet került shortlistre.

A 10. jubileumi díjátadó ünnepségre a szervezők rengeteget készültek az elmúlt fél évben, szerettek volna valami rendhagyót, valami egyedit alkotni. Azonban a koronavírus járvány közbeszólt, és máshogy lesz különleges az idei díjátadó. Április 30-án ugyanis bárki online követheti az eseményt, ehhez csak egy regisztrációra van szükség.

Az eseményre regisztrálni itt tudtok.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Romkocsmából iroda: megvannak Az Év Irodája Verseny nyertesei

Romkocsmából iroda: megvannak Az Év Irodája Verseny nyertesei

Több olyan cég is nyert, amelyik a világ több országából csábított haza magyar munkavállalókat.

Best of Octogon 2021 | THÉQUE Atelier

Best of Octogon 2021 | THÉQUE Atelier

Az év végéhez közeledve Martinkó József, az Octogon magazin főszerkesztője kiemelt 10 meghatározó építészeti projektet a 2021-ben megjelent lapszámokból. Ezúttal íme a THÉQUE Atelier által tervezett szegedi családi ház, amelyet korábbi cikkünk újraközlésével idézünk fel.

Best of Octogon 2021 | Robert Gutowsky Architects

Best of Octogon 2021 | Robert Gutowsky Architects

Az év végéhez közeledve Martinkó József, az Octogon magazin főszerkesztője kiemelt 10 meghatározó építészeti projektet a 2021-ben megjelent lapszámokból. Elsőként íme a Robert Gutowsky Architects által tervezett székesfehérvári Egyházmegyei Látogatóközpont, amelyet korábbi cikkünk újraközlésével idézünk fel.

Hirdetés