Hirdetés

Elegáns, diszkrét és sok energiát megspórolnak vele.

Hirdetés

Egyedülálló porcelánjainak bemutatása érdekében a Herendi Porcelánmanufaktúra új világítórendszert vezetett be a budapesti üzletében. A rendszert a magyar lámpatestgyártó cég, az Oleant és Marcell Benson építész tervezte, a Tridonic LED technológiáját használták fel ahhoz, hogy a legszebb fényében pompázzon a porcelán és még zöldebbek is legyenek. 

Fotók: Herendi Porcelánmanufaktúra

"Elegáns és mégis diszkrét, úgy egészíti ki az üzletet, hogy közben nem vonja el a figyelmet a termékeinkről" - így jellemezte az új, 4 fénygyűrűből álló koncepciót Dávid József, a Porcelánmanufaktúra főmérnöke.

A LED technológia nemcsak a porcelán tökéletesebb megjelenítésére alkalmas, de energiahatékony is: átlagosan napi 10 üzemórával számolva évente 5843 kW-nyi energiamegtakarítás érhető el vele, ami a régi rendszerhez képest több mint 80 százalékos csökkenést jelent.

Forrás: Sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A karácsonyi szezonra a világításnak is fel kell készülnie

A karácsonyi szezonra a világításnak is fel kell készülnie

A BE LIGHT! csapata az Extreme Digital új budapesti showroomjában alakította ki a világítástechnikai rendszert.

Megérkezett a világítástechnika bibliája

Megérkezett a világítástechnika bibliája

Több mint 1100 oldalas, a technikai információk mellett inspiráló projekttotókkal teli katalógust készített a világ egyik vezető világítástechnikai gyártója, a Delta Light.

Álmodj egy lámpát, ők legyártják neked!

Álmodj egy lámpát, ők legyártják neked!

Egyedi megoldásokat, magas minőségű lámpatesteket kínál a Pont Light cég, amely Magyarországról indul a nemzetközi piac felé.

Hirdetés