Június 16-án mutatták be a Szemes x KIKAPCS. közös szemüveg kollekcióját!

A női és férfi szemüvegek és napszemüvegek egy igazán fontos üzenetet hordoznak. Gyakran felmerül ugyanis a kérdés, hogy tényleg látjuk e egymást és legfőképpen azokat, akik esetleg mások, mint mi. Erre szeretné felhívni a figyelmet a Szemes x KIKAPCS. kollekciója!

 

 

Az együttműködés célja a KIKAPCS. Alapítvány munkájának népszerűsítése, mely különféle programok által könnyíti meg a sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekeket nevelő családok életét.

A kollekció június 16-án mutatkozott be ünnepélyes kereteken belül csodálatos partnerek segítségével. Mindegyik keret része a már ismert KIKAPCS. kék és az oldalán 4 típusú speciális kromoszóma található, amely az SNI gyermekeknél jelenik meg.

„Hiszek a jótékonyságban, a körforgásában! Hozzátartozik az életfelfogásomhoz. Számomra segíteni természetes és jóleső. A KIKAPCS. által támogatott családok története csak súrolt amikor állapotos voltam. El sem tudom képzelni, mivel küzdhetnek nap mint nap. Szerintem példát kell mutatnunk egymásnak és hangot kell adjunk ennek, hogy ösztönné váljon az önzetlen segítségnyújtás. Fontosnak tartom, hogy a SNI gyermekek és családjaik érezzék, hogy igenis van helyük közöttünk és értékesek! Kívánom, hogy a korlátjaik köddé váljanak egy-egy KIKAPCSolódás alkalmával” – mondja Flórián Fanni a Szemes Optics tulajdonosa.

A kollekció limitált mennyiségben szeptember végéig lesz elérhető a Szemes Optics budapesti üzletében!

 

 

Aki a szemüveg mögött áll

A szemüvegeket nem más, mint Kutner István alkotta meg, aki világhírt szerzett magának a Campbell Marson Hungary márkanév alatt. István minden egyes szemüveget egyedül és kézzel készít, így a viselőjének lehetősége nyílik arra, hogy maga dönthesse el a szemüveg színét, típusát és a felületi kezelését is. A Szemes x KIKAPCS. kollekció így igazán különleges darabokat kínál majd a vásárlóknak.

 

 

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Tisztelet a múltnak - átépítés után újjáéled a Bem tér

Tisztelet a múltnak - átépítés után újjáéled a Bem tér

A Bem téri épület városképi jelentőségű főhomlokzatát megőrzik, díszeit helyreállítják, az új funkciók kialakításával nyitottabb, befogadóbb lesz az épület.

Az otthoni irodák fortélyai
  • 2020-09-27 11:00
  • Deco

Az otthoni irodák fortélyai

Otthonról dolgozni könnyű. De minőségi, mégis stílusos és esztétikus asztalt választani ehhez már nehezebb.

Garázskapuk, mint kaméleonok
  • 2020-09-26 16:00
  • Deco

Garázskapuk, mint kaméleonok

Ha kell, észrevétlenül belesimulnak a környezetükbe, de ha kell, akár a homlokzat meghatározó részei is lehetnek.

Hirdetés