Hirdetés

A Soul Interiors kézműves ágyakat forgalmaz, többek közt az angol királyi udvarnak beszállító Hypnos ágyait.

Belvárosi üzletet nyitott a kézműves ágyakat forgalmazó Soul Interiors. A Lázár utcai bemutatóteremben még királyi hálószobák beszállítói is jelen lesznek.

A világ legrangosabb ágykészítőinek termékeit forgalmazó cég bemutatótermében olyan márkák luxus ágyai találhatók, mint a 160 éves hagyományokkal rendelkező svéd Hästens, a boxspring ágyszerkezeteket feltaláló Vispring, az angol királyi udvar beszállítójaként ismert Hypnos, valamint az eleganciájáról is méltán híres francia Treca Paris.

Fotó: Soul Interiors

A tökéletes, pihentető alvást nyújtó ágyakban a legfinomabb természetes anyagok találhatók, mint a gyapjú, pamut, kasmír, selyem, len, lószőr, bambusz, vagy alpaca. A manufaktúrák generációkon átívelő hagyományokat örökítenek át az ifjabb kézműves mestereknek, kiemelt figyelmet fordítva a legapróbb részletekből összetevődő minőségre.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Visszafogott elegancia, maximális kényelem

Visszafogott elegancia, maximális kényelem

Hivalkodástól mentes luxus családi ház a Svábhegyen. Cikkünk az Octogon magazin 172-es (2021/8-as) lapszámából.

Időtlen elegancia minden esetre
  • 2021-11-09 12:00
  • Deco

Időtlen elegancia minden esetre

Az I. kerület impozáns részén, kivételes szépségű nagypolgári lakás nyerte el új formáját úgy, hogy értő kezekbe került, így megőrizhette értékeit, miközben a legkorszerűbb elvárásoknak is megfelel.

Outdoor design 2021 – Trendek az édenkertben

Outdoor design 2021 – Trendek az édenkertben

A Tectona Grandis Kertberendezés szakértői osztják meg velünk, hogy milyen trendek uralják a 2021-es évet kint, a kertben.

Hirdetés