Úgy védi a szorongó embert, mint ahogy a magzatburok is óvja az embriót.

A szöuli székhelyű designer, Hye Seomoon egy olyan „bútorkollekcióval” állt elő, amely jól reflektál a túlhajszolt ember igényeire: ha egy stresszes nap után szeretnéd magad mögött hagyni a külvilágot, csak feküdj bele ebbe a felnőtteknek tervezett bölcsőbe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With gray n green . . . . . #object #무대룩 #까페 #전시회 #exhibition #artdesign #artfurniture #furniture

서문혜 (@hye_mooooon) által megosztott bejegyzés,

Érző héj (Feeling Shell) sorozat: ez a neve annak a kollekciónak, amely olyan, mint egy hálózsák, rugalmas, és felveszi annak az alakját, aki belefekszik. A tervező azt akarta elérni, hogy a pihenésre vágyó ember úgy érezze magát, mintha vízben lebegne, egyenesen a magzatburokban. Seomoon szerint egy olyan héjról van szó, amely megvédi a szorongó embert, mint ahogy a magzatburok is óvja az embriót. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

work in Happy Process Photo by @haen_o0o_ ♥ . . . . . #work #artwork #sewing #design #furniture #feelingshell 1 #artfurniture #artdesign #디자인

서문혜 (@hye_mooooon) által megosztott bejegyzés,

A kollekció második darabja a Hangulatvilágítás (Mood Light) elnevezést kapta, kenderszövetből és gyapjúból készült, az előbbit Koreában sambénak hívják, az ok, amiért a tervező ezt az anyagot választotta, az a természetes mivolta. Mivel a bútorhoz használt anyagnak tartósnak kell lennie, két réteget ragasztott össze hagyományos koreai keményítővel.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Lakáskultúra egy történész-lakberendező szemével | Hungarian Objects 1. rész – Vörös Kati

Lakáskultúra egy történész-lakberendező szemével | Hungarian Objects 1. rész – Vörös Kati

Mi történik, ha egy építész személyes magazin-gyűjteménye egy történész-lakberendező kezébe kerül? Avagy: ne csak nézegessük, de lássunk és értsünk is meg, s fedezzük fel közösen a szocializmus tér- és tárgykultúráját!

Dunai kavicsok betonbútorba öntve

Dunai kavicsok betonbútorba öntve

Magyar designpad a Milánói Design Héten.

Génmanipulált gyümölcs-bútorok

Génmanipulált gyümölcs-bútorok

Organikusból funkcionális.

Hirdetés