Hirdetés

Atelier Luxus designkapcsolók!

Örömmel jelentjük be, hogy a BE LIGHT! kínálatát mostantól az Atelier Luxus páratlan szépségű, és annál nagyobb praktikummal és testreszabhatósággal rendelkező kapcsolói is erősítik. A kapcsolók sárgarézből és egyéb kivételes minőségű anyagokból készülnek, hogy kiállják az idő próbáját. A gyártó minden terméke a szakértő ötvösök know-how-jából építkezik, így a praktikum mellett ezek az egyedi darabok páratlan eleganciát és tónusgazdagságot mutatnak be.


TAPINTHATÓ MINŐSÉG

Kifinomult kidolgozásával, tömör nemesfém alapanyagával és páratlan formavilágával a márka minősége esztétikailag és tapintásra is utánozhatatlan. Céljuk a funkció kifogástalan betöltése mellett egyértelműen a maradandó haptikus és vizuális élmény megteremtése.

 

 

MINIMALISTA ELEGANCIA

Az elmúlt 20 évben az Atelier Luxus a legelegánsabb belső terekbe tervezett elektromos berendezéseket, így pontosan tudják, hogy hogyan alkossanak olyan kapcsolókat, amelyek úgy simulnak bele a környezetükre, hogy közben felkeltik a figyelmet.

 

 

AZ EGYEDISÉG CSÚCSA

A szériatermékek mellett pedig nagy hangsúlyt helyeznek a testreszabhatóságra is, így szinte bármilyen felületkezeléssel, felirattal, formában, illetve színben rendelhetőek az egyes modellek.

 

 

BE LIGHT! Web | Facebook Instagram | Linkedin
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Nagyszerű hallgatói projektek a MOME X Be Light! kurzuson

Nagyszerű hallgatói projektek a MOME X Be Light! kurzuson

Idén is folytatódnak a Stefan Lengyel Kiválósági Ösztöndíj részeként meghirdetett KFI kurzusok.

Exkluzív világítást kapott a YAMA Étterem (X)

Exkluzív világítást kapott a YAMA Étterem (X)

Az étteremként és bárként is funkcionáló gasztroközpontnak méltó, egyedi világítást tervezett a BE LIGHT! csapata.

Hirdetés