A DOT for You kampánya egy jó ügyért.

Nem mindennapi összefogással valósult meg a legújabb DOT for You termék, a KIJEV Poszter. Partnereiknek hála, közös erővel álmodhatták meg az új, prémium papírból készült, holo ezüst csillogású plakátjukat, amely nemcsak a szoba falát díszítheti majd, de emlékeztet arra is, hogy a legsötétebb időkben milyen fontos a szolidaritás. 
 


Hazai designmárkaként, a Baglyas Erika által alapított DOT for You évek óta működik együtt azokkal a nyomdákkal, műhelyekkel, cégekkel, vállalkozókkal, akik most, amikor segítséget kértek, első szóra mozdultak. Mindenki pro bono dolgozott azon, hogy létrehozzanak egy támogatói terméket. Így jött létre a KIJEV Poszter kollekció, aminek a megvásárlásával az orosz-ukrán háború elől menekülő családokat támogathatod. 
 
A poszterek eladásából befolyt összeget a MIGRATION AID non-profit szervezetnek utalják át, akik a háború kitörése óta folyamatosan dolgoznak azon, hogy a Magyarországra érkező menekült családokat segítsék. 
 

 

A DOT for You-nál fontosnak tartják, hogy ne csak magánemberként, de designmárkaként is segítsenek, és demonstrálják a véleményüket.

„Nemet mondunk a háborúra, az erőszak minden formájára, szolidárisak vagyunk a szabadságukért küzdő emberekkel. A DOT for You város poszter sorozatában kapott helyet a támogatói plakát, kézzel készült egyedi nyomatokként, a KIJEV Poszter kollekció.”

A KIJEV Poszter A4 méretben, 350 g-os újrahasznosított Blue Angel, Eco Label minősítésű papírra, holo-ezüst prégeléssel készült, limitált, 500 példányos szériában, kimagasló minőségben.
 


Ha teheted, támogasd Te is a projektet! Vásárolj egy KIJEV Posztert a DOT for You webshopjában és vidd hírét ennek a jó ügynek. A támogató vásárlásoddal sikerülhet elérni a kitűzött célt: szolidaritás + összefogás + szeretet = segítő támogatás. 
 


Hol tudod megvenni? A DOT for You márka webshopjában.

Akik összefogtak a jó ügyért: EPC Nyomda | Zorán Aranyozó | Digitalpress | Balog Címke System és a DOT Csapat: Gelley Márk, Hegyi Csaba, Mayer Kitti, Baglyas Erika

 

Forrás: sajtóanyagDOT for You | Web | Facebook | Instagram

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Otthon nyomtatásban

Otthon nyomtatásban

Nyomtatás alatt áll Spanyolország első 3D printerrel készített épülete.

Színeváltozások

Színeváltozások

Egy múlt század eleji áruház ház sokadik élete – ezúttal fehérben.

Minden cseppje kincs

Minden cseppje kincs

Az esővíz jobb felhasználására készül Bécs.

Hirdetés