Az IDdesign második bemutatóterme a skandináv lakberendezés legjavát kínálja a legújabb trendeknek megfelelően. 

Az IDdesign második bemutatóterme a skandináv lakberendezés legjavát kínálja a legújabb trendeknek megfelelően. A kíváló minőség és a kifinomult stílus, a legapróbb kiegészítőktől egészen a legmeghatározóbb bútorokig elérhető, most már a Váci úton is.



Az IDdesign a legnagyobb dán eredetű, újító szellemű lakberendezési áruházlánc. Üzletei a világ számos pontján megtalálhatóak. A márka célja profi szakmai háttér segítségével, olyan magas minőségű termékek biztosítása a vásárlók számára, amelyek mindig az aktuális trendeket követik, mégis hosszú életűek. “Az IDdesignnal a skandináv nagyvárosok mozgalmasságát kívántuk elhozni Budapestre” – mondta Mosolygó András ügyvezető.
A skandináv lakberendezés szerelmeseinek elengedhetetlen eszköze az IDdesign 2017-es katalógusa, amely önmagában egy inspirációs kötet. Épp
ezért viseli a „Book of Inspirations” nevet, amely mindazoknak szól, akik érdeklődnek a skandináv lakberendezés és tárgykultúra iránt és törekednek
arra, hogy mindig naprakészek maradjanak a lakberendezési trendekkel kapcsolatban és otthonuk kialakításakor is előtérbe helyezik a magas minőséget és a letisztult stílust.



MEGHATÁROZÓ TRENDEK 2017-re

KLASSZIKUSAN ELEGÁNS
A Klasszikusan Elegáns vonal a luxus klasszikus esztétikáját hordozza magában. A stílus meghatározó jegye a lágy vonalvezetés, a részletgazdag kidolgozás és a fényes felületek bátor használata. A steppelt és díszes, selyemből, szaténból és bársonyból készült textíliák is aktívan megjelennek a kollekcióban. A Klasszikusan Elegáns irányzat látványos, ugyanakkor letisztult elemeket tartalmaz. A formák és részletek keveredése, illetve tónusos színhasználat jellemzik. Kiegészítők tekintetében az üveg, a kristály és a tükör köszön vissza. Fényűzés nőies módon.



MODERN KLASSZIKUS
A Modern Klasszikus vonalat az 1920-as és 1980-as évek lakberendezési trendje inspirálta, amely a kollekcióban eggyé válik mindezek modern környezetbe helyezésével. A történelmi korok kontrasztja a Modern Klasszikus stílus alapja, szögletes, geometrikus dizájn jellemzi. Anyaghasználatában a fém, az üveg és a márvány jelenik meg. Egyszerre lázadó, ugyanakkor klasszikus kifejezésmód. Fényűzés férfias módon.



NORDIC
Ebben a szezonban a skandináv tematikát a világos, pasztell színek és a matt felületek uralják. Geometrikus formák, anyaghasználatában a fa, üveg, kerámia és textíliák, leginkább a vászon használata jellemző. A kollekció középpontjában a magas minőség áll, így az alapanyagok kiválasztását és a gyártási folyamatokat is a minőségközpontú szemlélet határozza meg. A skandináv stílus világos, könnyed és minden harsányságot nélkülöző esztétikája végtelen kombinációs lehetőséget kínál a lakberendezés szerelmeseinek. Elemei otthonos atmoszférát teremtenek, hagyományok és emlékek találkoznak a modern városi igényekkel és innovációval.

A 2017-es “Book of Inspirations” katalógus online az alábbi linken érhető el. 
forrás: sajtóközlemény





Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Világító szappanbuborék és teátrális hatás

Világító szappanbuborék és teátrális hatás

Designlámpa guide, best of április.

Modern vintage, világos fa, absztrakt arc és otthoni menedék

Modern vintage, világos fa, absztrakt arc és otthoni menedék

2021 lakberendezési trendjei.

Elárverezik az Andrássy Rezidencia berendezési tárgyait

Elárverezik az Andrássy Rezidencia berendezési tárgyait

Az ötcsillagos borsodi hotelt felújítják, a berendezéseit újra cserélik.

Hirdetés