-->

Bejelentkezés

E-mail Jelszó

regisztráció elfelejtett jelszó


Kiemelt esemény ajánló


Új tárgyak

Feltűnő jelenség

Limitált szériás városi kerékpárt tervezett és fejleszt Kiss Zsombor. A KZS cycle egyedi megoldásai által kiemelkedik a műfajában az utóbbi években született hazai példák közül.

részletek »


Jókai redesign

Gyerekkoromban különösnek, kamaszként kínosnak tartottam, ha borítóvédő borítót láttam egy könyvön, különösen, ha az újságpapírból volt.

részletek »


…felvágjuk 2 cm-es kubusokra

Sem a szó Cserna-Szabó-i értelmében, sem egyébként nem vagyok szakácskönyv olvasó, receptgyűjtő. Egy évtizedig éltem tejföllel feljavított Vifon-levesen (vö. tésztafőzelék), kifli-párizsin, ünnepnapokon Váncsát, Bächer Iván olvasva.

részletek »


Élménylény

Kommunikáló tárgyat alkottak Zimmerer Erzsébet és Lente Márton (előbbi a termék tervezője, utóbbihoz a kapcsolódó területek – brand, arculat & web – tartoznak.

részletek »


Béka ül a fűben

Nicolas Abdelkader eredetileg építész, aki néhány éve kezdetett bútorok tervezésével foglalkozni, végül idén megalapította a NAB stúdiót.

részletek »


Testre szabva

Hogy a roller, ez az egyszerű szerkezet további tervezői potenciált is rejt, arra Török Ádám fiatal tervező diplomamunkája a példa.

részletek »


Rembrandt Stoki

A holland múzeumok különösen ötletes múzeumshop-kínálattal kecsegtetik vásárlásra a látogatókat.

részletek »


„Vendégszoba” egy mozdulattal

Barátokat fogadni egyszerűbb, mint valaha. Hogyan lesz a fotelből kényelmes ágy, amin nem csak átvészelni, de kényelmesen is lehet tölteni az éjszakát vendégségben?

részletek »


Rázd, ne keverd!

Díjazott lámpa, szociális design, ötletes fűszermozsár jutnak eszünkben Toronyi Péter formatervező nevének hallatán.

részletek »


Budapesti bérházak ékszereken

A fővárosi bérházak homlokzatának jellegzetes domborműveit jeleníti meg munkáiban Végh Sarolta formatervező (Sarolt Jewelry), aki legfrissebb ékszerkollekciójával a karácsonyi Ajándék Terminálon is bemutatkozik.

részletek »