-->

Bejelentkezés

E-mail Jelszó

regisztráció elfelejtett jelszó


Kiemelt esemény ajánló


Események, díjak

Kopírozók kíméljenek!

Hogyan kell védekezni a másolatok ellen? Az olasz designbútorgyártó MAGIS megelégelte a BOMBO kopírozókat, és plakettel tesz ellenlépéseket.

részletek »


Twisttől a Gémeskútig

Tavaly ősszel, november végi határidővel fiatal tehetségeket megszólító formatervezési pályázatot írt ki közösen a Caracalla Fürdőszoba Stúdió és a Hansgrohe Magyarország Kft. AXOR márkája.

részletek »


Magyar design az ENSZ-ben

Nagy megtiszteltetés érte a magyar design két ismert márkájának tervezőit, ugyanis a POSITION Kollektíva és a HANNABI (Rácz Anikó) bútoraival, tárgyaival rendezték be a bécsi ENSZ Székház egyik kávézóját.

részletek »


Kemény és lágy

Gottlieb Réka, öltözék- és kiegészítő-tervező aktív alkotói időszakát éli. A hüllők pikkelyes bőrének inspirációjára épülő egyéni anyagkísérleteivel tavaly diplomázott a BKF/AMI kézműves szakán, öltözékeit, egészen március 1-ig a győri Csikóca MMK-ban tekinthetik az érdeklődők.

részletek »


Februárig nevezhetnek az A’Design Award-ra

Az A’Design Award & Competition a világ legnagyobb zsűrizett design versenye, amelyet évente, nemzetközi szinten szerveznek.

részletek »


A lakók tervezhetik Budapest utcabútorait

“Bútorozd be a városodat!” címmel formatervezési pályázatot hirdet a FŐKERT az FKF-fel, a Design Terminállal és a Hello Wooddal együttműködve

részletek »


Újabb jó pont a magyar tervezőknek

A MúzeumCafé könyvsorozat első darabja, György Péter: Múzeum, a tanulóház című kötetét (az észak-amerikai Art Directors Club ezüstkockája után, amit idén tavasszal zsebeltbe) most a Red Dot kommunikáció-design kategóriában díjazták.

részletek »


Keresik a jövő elektromos közlekedési eszközeit

A nemzetközi expressz szállítmányozás egyik világvezető logisztika vállalata meghirdette a Blue Sky Transport Design Díjat, melynek célja a közlekedés ökológiai lábnyomának csökkentése és fenntarthatóságának támogatása. A felhívásra már ismert tervezők és feltörekvő tehetségek pályázatait várják világszerte, melyek megoldást kínálnak ...

részletek »


Döntős a magyar versenyző Design Lab-on

Használt PET palackokból nyomtathatnánk ruhát otthon, a saját ízlésünk, vagy a legújabb divat szerint, Kovács Apor ötlete alapján, aki öt másik versenyzővel együtt jutott be az Electrolux Design Lab verseny döntőjébe.

részletek »


Magyar Formatervezési Díj 2014 eredmények

Átadták a 2014-es Magyar Formatervezési és a Design Management Díjakat. A díjazott és további kiemelt pályamunkákat bemutató kiállítás november 2-áig látogatható az Iparművészeti Múzeumban.

részletek »