Hirdetés

A MaxCity rajzpályázata gyerekeknek.

A MaxCity „Alkosd a terem!” című pályázatán 6-16 éves gyerekek Maxi nevű űrlény számára megálmodott szobaterveit várják, olyanokat, ahol jókat lehet pihenni, nagyokat játszani és finom ételeket főzni. A megvalósíthatóság nem feltétel, sőt, bármilyen lehet! A három korosztályi kategória győzteseire komoly nyeremény vár, a közönségdíjas tervet pedig kinyomtatják 3D-nyomtatóval. A jelentkezési határidő: 2022. május 13. Részletes pályázati kiírás a cikkünkben!
 

Kockaember vagyok, de Nektek csak Maxi.

Nemrég vetődtem ide egy távoli galaxisból, és annyira megtetszett a Ti bolygótok, hogy úgy döntöttem, egy darabig itt maradok. A MaxCity csapata pedig nagyon kedves volt, és felajánlották, hogy egy ideig náluk lakhatok. Viszont szükségem volna egy jó kis szobára, amiben jól érzem magam... Segítesz?
 

Muti, milyen lenne a szobám, ha Te rendezhetnéd be, és…

… bármit lehetne
… bármiből lehetne
… bármennyiért lehetne.

A lényeg, hogy tudjak benne jókat pihenni, nagyokat játszani és fincsi ételeket főzni. Ha van ötleted, milyen szobában érezném jól magam, rajzold vagy építsd meg bármilyen eszközzel az elképzelésed! Lehet kézirajz, számítógépes terv vagy akár egy makett, nincs megkötés. Ha mellékelsz hozzá egy pár soros leírást (akár apa vagy anya is segíthet), az még jobb.
 


Hogyan pályázhatsz?

Az alkotásod kérlek töltsd fel erre a weboldalra, a jelentkezéshez add meg a lenti űrlapon szereplő adatokat! A legördülő menü segítségével mindenképpen add meg a betöltött életkorodat!
 
A pályázathoz egyetlen képet tudsz feltölteni. A beküldött pályázat utólag nem szerkeszthető vagy más módon nem módosítható, egy pályázó összesen egy pályázat beküldésére jogosult.

A legjobbak kiválasztásában egy 4 fős szakmai zsűri lesz segítségemre. A beérkezett pályaművek közül a 20 kedvencünket A/1 méretű plakát formájában kinyomtatjuk és kiállítjuk 2022. május 28-tól június 30-ig a MaxCity-ben, és az alkotó megjelölésével kitesszük közösségi oldalainkra is.

Sőt, cserébe, hogy segítetek nekem megálmodni a szobám, a MaxCity felajánl 3 fantasztikus ajándékot és egy ráadást: a kategóriánként legjobbnak ítélt alkotást vásárlási utalvánnyal jutalmazzuk, melyeket a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont üzleteiben használhattok fel saját szobátok díszítésére!
 

Nyeremények:

1. kategória: 6-8 éves korosztály - 100.000 Ft
2. kategória: 9-12 éves korosztály - 100.000 Ft
3. kategória: 13-16 éves korosztály - 100.000 Ft


Különdíj a közönségszavazatok alapján: az általad megálmodott szoba makettjét kinyomtatjuk Neked 3D printerrel.


A Zsűri tagjai: 

Tulics Mónika - HVG könyvkiadó felelős szerkesztő (gyermekkönyvek)
Martinkó József - OCTOGON magazin főszerkesztő
Dusik Mónika - MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont grafikus
Orosz Barbara - televíziós műsorvezető
 

Pályaművek beküldési határideje: 2022. május 13.
Eredményhirdetés: 2022. május 18.
Díjátadó: 2022. május 29. (mikor máskor, mint Gyereknapon!)

 

 

MaxCity | Web | Facebook | Instagram

 


Octogon Deco Magazinunkra itt tudsz online előfizetni.

A magazin a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Kreatív lakberendezőket díjazott a Bellamo Premium Comfort és a Vesta Home

Kreatív lakberendezőket díjazott a Bellamo Premium Comfort és a Vesta Home

Izgalmas kültéri pihenési megoldásokkal és showroom enteriőr tervekkel lehetett szert tenni az elismerésre a LOSZ szakmai támogatásával megvalósult kiírásokon.

Magyar designerek a házban!

Magyar designerek a házban!

A MaxCity áruház Hello Wood Kabinkájának külső- és belső tereit újabb hazai formatervezők alkotásai töltik meg júniustól.

Hirdetés