Egy norvég sziget ipari rejtelmei
„Az utóbbi évek kiemelkedő tervezőgrafikai tevékenységéért”
Világszinten is egyedi belsőépítészeti megoldásokkal nyílt újra az első magyar McDonald’s étterem
A Vinczemill Műhelygalériában
Étterem a Belvárosban
A fardaa reuse projektje egy skót szigeten
Baráth Dávid munkája a „The Bauhaus Brand 1919-2019: The Victory of Iconic Form Over Use” című kötetben.
Mazi étterem az Egyenes Labirintus Kör tervezésében.
Bara Akos Daniel Architects and Design Studio tervezésében.
Tavaszias, üde ösvénnyel fogadja vendégeit a „Spring Feast”.
Interjú a Studio Barath alapítójával, Baráth Dáviddal és partnerével, Osvárt Judittal!
Őrült étterem Lengyelországból.
A természet ölelésében épített üvegfalú gourmet éttermet a Norm Architects.
Monszunra tervezett, fa-bambusz éttermet épített a TFS.
Vendégeit várja Európa első víz alatti étterme.
A BOTANIQ Turai Kastély ötcsillagos hotel bisztróétterme.
Fény és fa uralja Matty Matheson séf torontói éttermét.
YAMA Budapest étterem a Bara Akos Daniel Architects and Design Studio tervezésében.
ZHU & CO. kínai bisztró a Nagymező utcában. Cikkünk az OCTOGON 174-es (2022/2-es) lapszámából.
Zero-waste étterem Észtországban.