Bejelentkezés

Kiemelt esemény ajánló


Események, díjak

Pecha Kucha a Prezinél

A Pecha Kucha Night Budapest 2014 tavaszán is jelentkezik: a harminchetedik kiadásnak nem is lehetne jobb helyszínt találni, mint a nemrég átadott Prezi – House of Ideas épület új előadóterme!

részletek »


Kész az újabb Avis Budget Group BSC iroda a Green House-ban

Mitől lett Az Év Irodája 2013 díj nyertese az Avis Budget Group? Vajon az ergonomikus bútoroknak köszönhető? Esetleg az alaposan átgondolt ültetési rendszernek? Vagy az egész irodát átfogó designkoncepciónak?

részletek »


ROCKWOOL Építészverseny

Első alkalommal hirdetünk versenyt építészmérnökök és építészhallgatók részére. Változtasd a víziót tervre!

részletek »


Konferencia a Várbazár megújításáról

A Várbazár megújításáról szóló konferenciát tartanak a Construma kiállításon 2014. április 4-én. Szervező a Magyar Építőművészek Szövetsége.

részletek »


Megjelent az OCTOGON 109. száma

Idei – avagy már a ló évében összeállított – első számunkat a Fuksas Architetto nagy szenzációt keltett, Sencsenben megépült, kettős héjú, félmillió m2 alapterületű repülőterével indítjuk, majd, rövid ideig még a határon kívül időzve megmutatjuk, hogy Mallorcán miként gondolkoznak a bérházépítésről, úgy építészeti, mint ...

részletek »


24 órás rekord tenisz a gyermekekért

Március 22-én és 23-án rendezi a Molnár Teniszakadémia a 24 órás monstre teniszóráját. A bevétel 100%-ával a Bátor Tábor gyermekeit támogatják.

részletek »


A természet a kortárs művészetben

Szimpóziumot tartanak az egri Kepes Intézetben 2014. február 14.-én, téma a természet a kortárs művészetben. Programismertető következik.

részletek »


6. Budapesti Építészeti Filmnapok

Épületben laksz? Szereted a mozit? Akkor március első hétvégéjén várunk szeretettel a Toldi moziban!

részletek »


Zoboki Gábor a KékSzobaHallban

Vasárnaponként este 7-től a Budapest Jazz Clubban várja látogatóit a KékSzobaHall színházzal, zenével, irodalommal és rendhagyó beszélgetésekkel.

részletek »


Hudec Hét Sanghajban

A 2013. január 8-án, a magyar származású építész Hudec László 120. születésnapján Sanghajban megnyitott „Hudec Memorial Hall”-ban a programok sorában a Sanghaji Építész Szövetség meghívására a Magyar Építőművészek Szövetsége 10 fős építész delegációja látogatott Kínába december második hetében.

részletek »