Bejelentkezés

Kiemelt esemény ajánló


Események, díjak

Megjelent az OCTOGON magazin 112. száma

Friss átadásokról, munkaközi helyzetjelentésről, példás helyreállításról, emlékművekről, portugál építészről egyaránt olvashatnak a most megjelent OCTOGONban.

részletek »


Az év belsőépítésze(i) 2013

A Laki Péter által 1998-ban alapított „Az év belsőépítésze” díj immár tizenhatodik alkalommal került átadásra június 3-án, kedden. Az év belsőépítésze 2013 díjátadót a Pesti Vigadó Dísztermében tartották.

részletek »


PRAXIS konferenciasorozat indul

Az Építész Szakkollégium PRAXIS néven szakmatörténeti konferenciasorozat szervezésébe kezd, amely az építészszakma huszadik századi, eddig kevésbé tárgyalt és elemzett történetét kívánja feltárni. Ezen huszadik századi történet második világháború utáni szakaszán ível át a Mesteriskola története. Az első és egyben felvezető ...

részletek »


Világdíjas a gödöllői királyi kastély

A FIABCI World Prix d`Excellence Nemzetközi Nívódíj arany kategóriás nyertese lett 2014-ben hazánk kiemelkedően látványos turisztikai-történelmi helyszíne, a Gödöllői Királyi Kastély.

részletek »


KERESKEDELMI VEZETŐT keres az OCTOGON

PÁLYÁZATI KIÍRÁS AZ OCTOGON MAGAZIN ÉS AZ OCTOGON ONLINE KERESKEDELMI VEZETŐI POSZTJÁRA.

részletek »


KERESKEDELMI VEZETŐT keres az OCTOGON

PÁLYÁZATI KIÍRÁS AZ OCTOGON MAGAZIN ÉS AZ OCTOGON ONLINE KERESKEDELMI VEZETŐI POSZTJÁRA.

részletek »


A dalra kelt építészet

Az uni-invest kft. Azon kevés klasszikus építõipari kivitelezõ cégek közé tartozik, melyek nem keményedtek multivá, mégis biztos helyük van a piacon. Talán azért, mert nem csupán építeni, hanem alkotni szeretnek.

részletek »


Magyar döntősök egy nemzetközi innovációs versenyen

Három magyar ötlet is döntőbe jutott a NASA és Google által alapított amerikai egyetem, a Singularity University nemzetközi innovációs versenyén. A Global Impact Competition döntőjén eldől, kik nyerik meg a 60 ezer dollár összértékű díjat. Az esemény házigazdája a Design Terminál.

részletek »


Év Tájépítésze Díj 2014

2014. április 24. csütörtökön ismét Év tájépítésze és Év junior tájépítésze díjkiosztó gálaest, illetve kiállítás megnyitó a FUGÁban.

részletek »