Bejelentkezés

Kiemelt esemény ajánló


Események, díjak

Megnyitják kapuikat a zöld épületek

Idén ismét megnyitják kapuikat a jövő épületei! A tavalyi nagy sikerű rendezvény után ismét várja az érdeklődőket a Green Walk nyílt nap sorozat, ezúttal 2014. szeptember 22-27. között.

részletek »


Magyar díjazott a Holcim Awards világversenyen

Szeptember 4-én adták át a 2 millió dollár összdíjazású, negyedik alkalommal meghirdetett Holcim Awards fenntartható építészeti világverseny európai régiójának díjait Moszkvában.

részletek »


Épületvillamossági tervezőmérnök kerestetik

Az Artrea Consulting Kft. gyakorlattal rendelkező kollégát keres ÉPÜLETVILLAMOSSÁGI TERVEZŐMÉRNÖK munkakörbe.

részletek »


VII. Építész Regatta

Idén hetedik alkalommal rendezik meg a mára hagyományosnak számító Építész Regattát a Balatonon. 2014-ben szeptember 12-14. között a Balatonlellétől Keszthelyig tartó versenyen a hazai építésztársadalom legfontosabb szereplői képviseltetik magukat.

részletek »


Megjelent az OCTOGON 113. száma

Megjelent az OCTOGON 113. száma, egyéb más mellett benne: az almagyari Borkemping és Borterasz (címlapsztori), gazdag melléklet az alakuló és már megépült hazai sportlétesítményekről.

részletek »


VII. Építész Regatta

Hetedik alkalommal valósul meg Keszthelyi célponttal az Építész Regatta.

részletek »


VII. Építész Regatta

Hetedik alkalommal valósul meg Keszthelyi célponttal az Építész Regatta.

részletek »


Megjelent az OCTOGON magazin 112. száma

Friss átadásokról, munkaközi helyzetjelentésről, példás helyreállításról, emlékművekről, portugál építészről egyaránt olvashatnak a most megjelent OCTOGONban.

részletek »


Az év belsőépítésze(i) 2013

A Laki Péter által 1998-ban alapított „Az év belsőépítésze” díj immár tizenhatodik alkalommal került átadásra június 3-án, kedden. Az év belsőépítésze 2013 díjátadót a Pesti Vigadó Dísztermében tartották.

részletek »


PRAXIS konferenciasorozat indul

Az Építész Szakkollégium PRAXIS néven szakmatörténeti konferenciasorozat szervezésébe kezd, amely az építészszakma huszadik századi, eddig kevésbé tárgyalt és elemzett történetét kívánja feltárni. Ezen huszadik századi történet második világháború utáni szakaszán ível át a Mesteriskola története. Az első és egyben felvezető ...

részletek »